دکتر پروین منگلیان مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمان در کارگاه آموزشی سوپروایزرهای آموزش سلامت استان به میزبانی مرکز آموزشی درمانی شفا، گفت: طی دو سال اخیر، کلیه بیمارستانهای وابسته به دانشگاه علوم پزشکی کرمان و تعدادی از بیمارستانهای غیردانشگاهی اقدام به راه اندازی واحدهای فعال در حوزه آموزش و پیگیری بیمار کرده اند.
وی افزود: تحلیل نتایج اجرای این طرح در وزارت بهداشت، نشان داد دانشگاه علوم پزشکی کرمان در سه شاخص تعداد بیماران پیگیری شده، کاهش بستری مجدد و رضایتمندی ایجاد شده در بیماران و خانواده ایشان رتبه مناسبی را در کشور کسب کرده است؛ ضمن اینکه واحد آموزش و پیگیری بیمار در مرکز آموزشی درمانی باهنر موفق به کسب رتبه یک کشوری شده است.
منگلیان تصریح کرد: وزارت بهداشت در ابتدا چک لیست ۵ بیماری را برای این طرح تدوین کرده بود که با پیشنهاد مدیران پرستاری کرمان، این فهرست از ۵ بیماری به ۱۱ بیماری ارتقا یافت و پس از بررسی و اعتباربخشی به سراسر کشور برای اجرا ابلاغ شد.
دکتر مهدی سالاری فوق تخصص اختلالات قلبی مرکز آموزشی درمانی شفا نیز با اشاره وجود خلاء آموزش به بیمار گفت: پزشکانی که در بالین بیمار هستند به درستی نقش مهم آموزش را درک میکنند.
وی افزود: به دلیل اهمیت ویژه آموزش در مسائل قلب عروقی، سازمان بهداشت جهانی در جهت ارتقای آموزش همگانی سلامت قلب از سال ۲۰۰۵ آخرین روز ماه سپتامبر را روز جهانی قلب نامگذاری کرده است.
در ادامه این کارگاه، شهربانو کاربخش، رابط واحد آموزش و پیگیری بیمار در بخش جراحی قلب مرکز آموزشی درمانی شفا، نکات آموزش تخصصی در خصوص خود مراقبتیهای بعد از عمل جراحی قلب باز را به شرکت کنندگان در این کارگاه آموزش داد.
فرحناز نریمیسا سوپروایزر آموزش سلامت این مرکز نیز از دیگر مدرسین این کارگاه بود که نکات کلیدی مراقبتهای پرستاری از بیماران سوختگی را به سوپروایزان سراسر استان آموزش داد.
این کارگاه با جلسه پرسش و پاسخ همراه بود و پرستاران سوالات خود را در زمینه آموزشهای داده شده مطرح کردند.
در حاشیه این مراسم به مناسبت ۸ مهر روز جهانی قلب، پرستاران این مرکز با کنترل رایگان فشار خون شرکت کنندگان در این جلسه آموزشی، این روز را گرامی داشتند.