معاون بازرسی و نظارت اداره کل صمت گلستان از مردم خواست: در صورت مشاهده نان‌های بی کیفیت و نامرغوب نانوا‌هایی های متخلف را با تلفن‌های ۱۲۴ به اداره صمت و سامانه۱۹۰ به مرکز بهداشت استان معرفی کنند.

جعفر کرامتی با بیان اینکه طرح نظارت بر نانوایی‌های استان با هدف عرضه نان با کیفیت و استاندارد به طور مستمر در حال اجراست گفت: در قالب این طرح، کیفیت آرد، نان، سبوس، نمک، ترازو و دستگاه‌های پخت، وزن کیسه‌های آرد و چونه و همچنین تناسب آرد تخصیصی با نان عرضه شده، ارزیابی می‌شود.

او گفت: نانوایی‌هایی که تخلف داشته باشند و اصول تعیین شده را رعایت نکنند در مرحله نخست برای دریافت آموزش‌های لازم به اداره کل فنی وحرفه‌ای استان ارجاع داده می‌شوند و در صورت تکرار تخلف برای آنان در تعزیرات حکومتی پرونده تشکیل می‌شود.

او تاکید کرد: نان از اصلی‌ترین نیاز‌های مردم است و نظارت دقیق و مستمری بر فعالیت نانوایی‌های استان انجام می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.