علی ولایتی پور با اشاره به درخواستهای مردمی و تقاضا در خصوص علمک گذاری در زابل، بیان کرد: شرایط منطقه سیستان خاص بوده، بنابراین در بحث گازرسانی آنطور که باید این طرح برای مردم شفاف سازی نشده و گلایمندیهایی به دنبال دارد که باید سرعت گازرسانی به این منطقه تسریع یابد تا علاوه بر مردم اصناف و نانوایان نیز مشکلاتشان برطرف شود.
وی ادامه داد: از آنجایی که اداره گاز بهرهبردار بوده و وقتی علمک درب خانه نصب شد وظیفه اشتراک پذیری و خدمات پس از آن را بر عهده دارد و با توجه به اینکه گیلان به عنوان استان معین در زابل اقدام به لوله گذاری در سه فاز کرده، اکنون با توجه به اتمام قرارداد برخی از نقاط لوله گذاری نشده و عیبهایی مبنی بر سایز لولهها وجود دارد که باید رفع شود؛ بنابراین از شرکت گاز سیستان و بلوچستان خواستار برگزاری هرچه سریعتر مناقصه برای گازرسانی به سیستان هستیم تا رضایتمندی مردم را به دنبال داشته باشیم.
سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان زابل اظهار کرد: مردم نیز باید دغدغه لوله کشی منازل خود را داشته باشند چرا که از ۱۶ هزار علمک نصب شده که برای حداقل ۳۰ هزار منزل قابلیت گازرسانی دارد؛ اما تاکنون ۶ هزار و ۷۰۰ مشترک گاز در زابل اقدام به نصب انشعاب کردهاند.
وی افزود: ۴۰۶ کیلومتر شبکه توزیع و نزدیک به ۵۰ کیلومتر خط تغذیه در فاز یک و دو زابل اجرا شده و حدود ۳۷۰ کیلومتر گاز دار شده، همچنین ۲۲ کیلومتر هم آماده تزریق گاز است.
ولایتی پور بیان کرد: حدود ۶ کیلومتر از فاز سه در ضلع جنوبی خیابان فردوسی و ضلع شرقی خیابان امام خمینی و همچنین ۳۰کیلومتر دیگر هم مانده که قرار است شرکت گاز سیستان و بلوچستان انجام دهد.
وی در خصوص اتمام گازرسانی به شهر بنجار گفت: شبکه گاز ۱۸ روستا توسط شرکت گاز استان معین یزد اجرا و شهر بنجار لوله گذاری گاز به پایان رسیده است و تا ۳ماه دیگر تمام شهر علمک گذاری خواهد شد.
سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان زابل اظهار کرد: در این راستا برای گازکشی هر واحد مسکونی ۱۵۰میلیون ریال (۱۵ میلیون تومان) با دوره بازپرداخت پنجساله پرداخت خواهد شد که برای کمک به مددجویان زیرپوشش نهادهای حمایتی بر هر خانوار ۱۸ میلیون تومان کمک بلاعوض اعطا میشود.