شهرام فرجی اظهار داشت: جشنواره استانی آواها و نواهای بومی محلی با همکاری قرارگاه شهید آوینی و با هدف شناسایی، تقویت و احیا آثار موسیقایی بازمانده از نسلهای گذشته به عنوان بخشی از حافظه فرهنگی هنری اقوام ایرانی در سه بخش شادانهها و عاشقانهها، کارآواها و سوگینه و حماسی برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه علاقهمندان به شرکت در بخش شادیانهها و عاشقانههای این جشنواره میتوانند آثار خود را با محوریت دُوالالی، نای نای، شیرین شیرین، آهای گل، بلال و دی بلال و لالایی به دبیرخانه ارسال کنند، تصریح کرد: برزگری، خرمنکوبی، مشکزنی، شیردوشی و قالیبافی نیز از جمله آواها و نواهای در نظر گرفته شده برای حضور در بخش کارآواهای این جشنواره به شمار میرود.
فرجی همچنین درباره بخش سوگینه و حماسی چهارمین جشنواره آواها و نواهای بومی محلی چهارمحال و بختیاری توضیح داد: در این بخش، آواها و نواهای مربوط به گاه گریو، شَوخی خوانی، شاهنامهخوانی و صیادی در دبیرخانه جشنواره پذیرفته میشود.
معاون هنری و سینمایی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری یادآور شد: هر شرکتکننده مجاز است حداکثر سه اثر را در بخشهای مختلف جشنواره به دبیرخانه ارسال کند و آثار ارسالی هم نباید در دیگر رویدادهای هنری و ادبی حائز رتبه باشد.
فرجی اضافه کرد: علاقهمندان به شرکت در این جشنواره میتوانند آثار خود را به صورت صوتی و تصویری و به همراه مشخصات فردی به دبیرخانه جشنواره واقع در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کوهرنگ تحویل داده دهند.
وی مهلت ارسال آثار به دبیرخانه چهارمین جشنواره آواها و نواهای بومی محلی را ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ اعلام کرد.