مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان گفت: حدود ۷۰۰ مرکز مشاوره ازدواج و خانواده در سه سال اخیر افتتاح شدند.

حجت الاسلام مهدی متقی فر اظهار داشت: یکی از موفقیت‌های دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان در سه سال اخیر افزایش صدور مجوز مراکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده از ۳۴۰ مرکز به یکهزار و ۱۰ مرکز بود که موفقیت بزرگی محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه حدود ۷۰۰ مرکز مشاوره ازدواج و خانواده در این سه سال به مراکز ما اضافه شدند، گفت: تمرکز ما بر افزایش این مراکز در مناطق محروم بود که خوشبختانه فراگیری این مراکز در شهرستان‌های محروم خیلی زیاد شده و توانستیم به غیر از مراکز استان‌ها و شهرستان‌های مهم، در خیلی از شهرستان‌های کوچک و محروم هم این مراکز را دایر کنیم.

متقی فر افزود: امیدواریم با روند و فرایندی خوبی که از طریق درگاه ملی مجوز‌ها اتفاق افتاده، به زودی در تمام شهرستان‌های کشور مراکز مشاوره ازدواج و خانواده را به صورت گسترده داشته باشیم تا بتوانیم خدمات و مشاوره پیش از ازدواج را به صورت مناسب و موثری به جوانان ارائه کنیم.

وی تسهیل صدور مجوز، معرفی مراکز در بین افراد داری مدارک علمی و توانمدی این حوزه، تبلیغات فعالیت در این حوزه، تسهیل فرایند مجوز در استان‌ها و شهرستان‌ها و الکترونیکی شدن مجوز را از دلایل تسریع روند افزایش این مراکز دانست و گفت: الکترونیکی شدن مجوز تاثیر بالایی در این روند دارد و شاهد هستیم افراد از تمامی کشور با مراجعه به درگاه ملی مجوز‌ها ثبت درخواست می‌کنند و بعد از مصاحبه مجوز در عرض یک هفته برای آنها صادر می‌شود.

مدیرکل برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان همچنین به تبصر ۱۸ (تسهیلات اشتغالزایی) برای مراکز مشاوره ازدواج و خانواده و مراکز همسان گزینی اشاره کرد و افزود: در سال گذشته این تسهیلات برای مراکز مشاوره ازدواج و خانواده و مراکز همسان گزینی مصوب شد ولی هنوز اجرایی نشده که امیدواریم در دولت چهاردهم این ابلاغ انجام و اجرایی شود.

وی در خصوص خدمات مشاوره رایگان گفت: این موضوع نیز طبق معمول سال‌های گذشته امسال هم صورت می‌گیرد و ما از مراکز مشاوره برای ارائه مشاوره رایگان به افرادی که محروم هستند حمایت می‌کنیم.

حجت الاسلام مهدی متقی فر توضیح داد: افراد برای دریافت مشاوره رایگان می‌توانند از طریق مراجعه به سامانه «هم‌راه» ثبت نام کنند و از این خدمات در طول سال استفاده کنند. سامانه «هم‌راه» مرجعی برای معرفی مراکز مشاوره ازدواج و خانواده است که هر فردی از این طریق می‌تواند در استان و شهرستان خود این مراکز را پیدا و به آن مراجعه کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۰ ۰۹ مرداد ۱۴۰۳
مهریه و زندان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۸ ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
حاج آقا نفستان از جای گرم در میاد زندگی مردم در حال نابودیست ملت نیاز های اولیه خود شون موندند تا برسه به ازدواج .جوانا امروز بفکر زندگی نیستن بلکه بدنبال عیش و نوش و خوش گذرانی وشوگردی وسگ بازی.غیره....
Iran (Islamic Republic of)
میثم
۱۱:۴۳ ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
این تفکرات میخوان مشاوره ازدواج هم بدن؟ والا اگر نگن همون اول 3یا 4 تا بچه بیار روزیشو خدا می ده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۸ ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
کو سامانه؟

حداقل ادرس دانلود میدادین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۷ ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
وقتی جوان بیکار پول نداره و نمیتونه ازدواج کنه چه فایده ای داره که تعداد مراکز مشاوره زیاد بشه یا مبلغ وام زیاد بشه برای آدم بیکار چه فرقی می‌کنه بیایید برا جوانان اشتغال پایدار درست کنید حداقل بیکار یا معتاد نباشند س از سطل اشغالی در بیارن
Iran (Islamic Republic of)
مصطفی
۱۱:۰۷ ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
رایگان؟؟
بودجه ش داره از جیب مردم برداشته می شه دیگه و پیش پیش ازمون گرفتید
رایگان چه صیغه ایه ؟؟
الان تویی که اونجا نشستی از کجا حقوق خودت و دم و دستگاهت پرداخت می شه
آخرین اخبار