حجت الله رئیسی اظهار داشت: ۷۰ درصد از محصول تولید شده زرد آلو در سامان به صورت تازه خوری مصرف شده و ۳۰ درصد در صنایع تبدیلی و به صورت خشکبار استفاده میشود.
رئیسی اضافه کرد: ارقام ملایری، آصفی، کتانی، جهانگیری، شکر پاره، تخم گردی و قیسی جزو ارقام زردآلوهای موجود در باغات سامان است.
سمیرا بهامیر کارشناس مسئول تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان سامان نیز گفت: در سطح شهرستان حدود ۲۵۰ هکتار باغهای زرد آلو داریم و از هر هکتار حدود ۵ تن محصول برداشت میشود.
بیشتر بخوانید
وی خاطرنشان کرد: اجرای عملیات هرس، باردهی، مدیریت کف باغ شامل مبارزه با علفهای هرز، شخم، تغذیه درختان و کنترل آفت و بیماری در زمان مناسب در بهبود کیفیت و کمیت محصول مؤثر است.
شهرستان سامان در ۲۲ کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد و با ۱۷ هزار هکتار باغ در حوزه باغبانی قطب تولید محصولات باغی در استان میباشد.