مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان گفت: اولویت فولاد هرمزگان اجرای طرح‌های توسعه‌ای در امسال است که اکنون ده‌ها طرح به ارزش بیش از ۲ میلیارد یورو در این شرکت در دست اقدام است.

عطاءالله معروفخانی گفت : با به ثمر رسیدن این طرح‌ها، ظرفیت تولید به ۳.۳ میلیون تن تختال خواهد رسید که سهم ۳۰ درصدی در توسعه ۱۰ میلیون تنی استان هرمزگان خواهد داشت.

وی گفت: البته برای این توسعه تمهیداتی اندیشیده شده است که می‌توان به احداث یک نیروگاه مشترک با فولاد مبارکه و فولاد سنگان اشاره کرد، درصورتی‌که طرح‌های فولاد هرمزگان به بهره‌برداری برسند، شاهد جهش اقتصادی در استان هرمزگان و صنعت فولاد کشور خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان همچنین در خصوص میزان تولید محصولات فولادی در فصل بهار،افزود: با رکوردشکنی‌های متعدد در فروردین و اردیبهشت‌ماه امسال، موفق به رشد ۴.۳ درصدی تولید به میزان ۹۹۹ هزار و ۴۳۲ تن در فولاد هرمزگان شدیم؛ اما تداوم این وضعیت نیازمند کاهش محدودیت‌ها و تأمین به‌موقع انرژی است.

معروفخانی گفت: در سه ماه نخست امسال میزان تولید آهن اسفنجی در فولاد هرمزگان با رشد ۷.۸ درصد به ۵۰۴ هزار و ۳۰۶ تن، تختال فولادی به ۴۴۰ هزار و ۸۳۲ تن، بریکت ۲۴ هزار و ۸۴۹ تن و تولید آهک به ۲۹ هزار و ۴۴۵ تن رسید.

معروفخانی افزود: امسال‌ نیز که از سوی رهبرمعظم انقلاب با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده است، فولاد هرمزگان نیز در فروردین‌ماه و هم در اردیبهشت‌ماه موفق به ثبت رکورد‌های تولید ماهیانه در هر ۲ واحد فولادسازی و احیا مستقیم شد.

وی گفت: در طول تاریخ فعالیت فولاد هرمزگان تاکنون سابقه نداشته است که هر ۲ واحد تولیدی طی ۲ ماه پیاپی رکوردشکنی کنند و این رکوردشکنی‌ها نشان داد که هر زمان فرصتی به دست آید، کارکنان و کارگران خلاق فولاد هرمزگان از آن به نحو احسن استفاده می‌کنند و رکورد‌های تولید را برجای می‌گذارند.

اعمال محدودیت‌های برق در فولاد هرمزگان امسال زودتر از پارسال

وی با اشاره به آغاز محدودیت‌های برق برای صنعت فولاد کشور، گفت: در سال‌جاری محدودیت‌ها زودتر از هر زمان دیگری برای صنعت فولاد کشور و فولاد هرمزگان اعمال شده است و در زمان‌های اوج مصرف، قادر به انجام فعالیت نیستیم و تنها شب‌ها که مصرف برق در کشور کاهش می‌یابد، اجازه تولید داریم.

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان گفت: البته تلاش می‌کنیم با رایزنی و مساعدت مسئولان استانی و وزارت نیرو، سهمیه بیشتری از برق دریافت کنیم تا دچار افت تولید نشویم؛ باید توجه داشت که بدون فراهم آمدن زیرساخت‌ها هرگز نمی‌توان جهش تولید را محقق کرد و این مهم نیازمند برنامه‌ریزی و مساعدت مسئولان و هماهنگی میان سازمان‌های متولی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.