عباسزاده معاون بهبود تولیدات دامی مازندران گفت: مازندران دارای ۶۷ واحد کارخانه تولید خوراک دام و طیور و آبزیان با ظرفیت اسمی تولید حدود دو میلیون و نهصد هزار تن خوراک آماده دام و طیور است.
او افزود:همچنین این استان داری ۹ واحد پروانه دار پرورش بز با ظرفیت بیش از ۱۱۰۰ راس میباشد که یکی از هشت برنامه راهبردی افزایش تولید گوشت قرمز معاونت بهبود تولیدات دامی استان هدف گذاری شده است.
عباسزاده با اشاره به اهمیت صنعت دام و طیور در استان، گفت: تولید خوراک دام و طیور از جمله ارکان اصلی این صنعت است و ما باید با حمایت از کارخانههای تولید خوراک، زمینه را برای ارتقای کیفیت و کمیت تولیدات دامی در استان فراهم کنیم.
او همچنین بر لزوم توجه به استانداردها و ضوابط بهداشتی در تولید خوراک دام و طیور تأکید کرد و گفت: سلامت دام و طیور و در نهایت، سلامت انسان، از جمله مهمترین مسائلی است که باید در این زمینه مورد توجه قرار گیرد.