پرورش بز، یکی از برنامه‌های راهبردی افزایش تولید گوشت قرمز

پرورش بز، یکی از برنامه‌های راهبردی افزایش تولید گوشت قرمز در مازندران است

عباس‌زاده معاون بهبود تولیدات دامی مازندران از مزرعه پرورش بز روستای جوارم شهرستان سوادکوه گفت: استان مازندران دارای ۹ واحد پروانه‌دار پرورش بز با ظرفیت بیش از ۱۱۰۰ رأس می‌باشد.

او با اشاره به اهمیت پرورش بز در تولید گوشت قرمز، افزود: حمایت از توسعه پرورش بز در استان یکی از هشت برنامه راهبردی افزایش تولید گوشت قرمز معاونت بهبود تولیدات دامی استان است.

عباس‌زاده مقاومت بالا در برابر شرایط آب و هوایی مختلف، نیاز به فضای نگهداری کم، مصرف غذای کم، تولید شیر و گوشت با کیفیت وتولید کود حیوانی مرغوب را از مزایای پرورش بز خواند.

او افزود: ما با ارائه تسهیلات و خدمات مختلف به متقاضیان پرورش بز، از جمله پرداخت تسهیلات بانکی، ارائه آموزش‌های لازم و تامین نهاده دامی، از توسعه این صنعت در استان حمایت می‌کنیم.

معاون بهبود تولیدات دامی استان در پایان این بازدید، از تلاش‌ها و زحمات صاحب این مزرعه در زمینه پرورش بز قدردانی کرد و گفت:امیدواریم با توسعه پرورش بز در استان مازندران، شاهد افزایش تولید گوشت قرمز و رونق اقتصادی در این بخش باشیم.

برچسب ها: گوشت قرمز ، پرورش دام
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار