مشاور معاون وزیر جهادکشاورزی در امور زراعت و الگوی کشت از اجرای ۹۹ درصد الگوی ملی کشت در آذربایجان شرقی خبر داد.

 حسنی مقدم در حاشیه کارگاه آموزشی الگوی کشت محصولات زراعی اظهار کرد: در سال اول اجرای الگوی ملی کشت  استان آذربایجان شرقی ۹۹ درصد از الگو را اجرا کرد و طی امسال نیز که گزارش‌های اولیه از اجرای الگوی ملی کشت آماده شده نشان می‌دهد وضعیت بسیار خوبی در این استان وجود دارد و آذربایجان شرقی جزو استان‌های پیشرو در زمینه اجرای الگوی ملی کشت است.

وی با عنوان اینکه امسال دومین سالی است که الگوی ملی کشت به استان‌ها ابلاغ می‌شود افزود: در این ۲ سال اقدامات بسیار خوبی در بخش کشاورزی انجام شده و شبکه‌ای از کارشناسان و محققان در کل کشور ایجاد شده است و فرآیند‌ها به مرور در حال اصلاح است تا خدماتی که به کشاورزان اختصاص پیدا می‌کند روز به روز بهتر شود و در نتیجه آن بهره وری تولید نیز افزایش پیدا کند و از منابع محدود به نحو احسن استفاده کنیم.

وی میزان محصولات زراعی کشور را ۸۷ میلیون تن اعلام کرد و افزود: استان آذربایجان شرقی نقش مهمی در تولید محصولات کشاورزی کشور دارد.

مشاور معاون وزیر جهادکشاورزی در امور زراعت و الگوی کشت با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی الگوی کشت محصولات زراعی در آذربایجان شرقی با حضور مدیران جهادکشاورزی شهرستان‌های استان، مدیران ستادی، کارشناسان پهنه و محققان گفت: در این کارگاه توانستیم الگوی ملی کشت را به خوبی تبیین کنیم و اهداف و چالش‌ها را بررسی کردیم تا بتوانیم به نحو احسن الگوی ملی کشت را اجرا کنیم.

عضو هیئت علمی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و ناظر میدانی الگوی کشت کشور نیز در حاشیه کارگاه آموزشی الگوی کشت محصولات زراعی استان آذربایجان شرقی با اعلام اینکه ۷۵ درصد از اهداف ابلاغی الگوی کشت در نخستین سال ابلاغ محقق شده است اظهار کرد: در زمینه اجرای الگوی کشت نیز مانند هر پروژه میدانی باید میزان تحقق اهداف را مشخص کنیم و نظارت داشته باشیم.

عباس پورمیدانی ادامه داد: نظارتی که در زمینه الگوی کشت انجام می‌شود علاوه بر نظارت با هدف احصا مشکلات و موانع نیز انجام می‌شود تا چالش‌ها و مشکلات فنی را پیدا کنیم و به محققان منعکس کنیم تا آنها راه حلی برای این چالش‌های پیدا کنند و مجدداً ما این راه حل‌ها را به بهره برداران، کارشناسان پهنه و کشاورزان منعکس کنیم. ناظر میدانی الگوی کشت کشور با اشاره به ظرفیت‌های استان آذربایجان شرقی گفت: آذربایجان شرقی محل استقرار مرکز تحقیقات دیم کشور است و مرکز تات در استان نیز بسیار فعال است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.