مدیر جهادکشاورزی نی‌ریز از تولید ۴۰۰ تن فلفل دلمه رنگی از سطح ۴۰ هزار مترمربع گلخانه‌های این شهرستان خبرداد.

علیرضا بصیری گفت: با توجه به بازارپسندی و محبوبیت فلفل دلمه‌ای گلخانه‌ای، ۹۰ درصد محصول تولیدی (۳۵۰ تن)، درجه یک بوده که به کشور‌های حوزه خلیج فارس و روسیه صادر و بقیه در شهرستان مصرف می‌شود.

او هدف از توسعه گلخانه‌ها را کاهش مصرف آب و انرژی دانست و تصریح‌کرد: مصرف آب برای این محصول در گلخانه نسبت به کشت در فضای باز ۷۰ درصد کاهش داشته است.

از ارقام عمده فلفل دلمه‌ای رنگی می‌توان به ماسیلیا، نیروین و HZ اسپانیا اشاره کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.