امیر سیاح مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی ستاد مبارزه با مواد مخدر در برنامه تلویزیونی اظهار کرد: امروز ما در نمایشگاه ستاد مبارزه با مواد مخدر بعد از فراخوانها و جلساتی که با شرکتهای دانش بنیان و خلاق داشتیم براساس نیازهایی که ستاد مبارزه با مواد مخدر و دستگاههای همکار داشت، با این شرکتها جلسات مختلفی داشتیم، براساس توانمندی شرکتها حضور پیدا میکنند و افراد با تکنولوژیها آشنا میشوند.
وی افزود: در این ستاد بخشها و ادارات مختلفی داریم، یکی از آن بخشها بخش آموزش و پیشگیری، بخش درمان و سلامت و مقابله با عرضه مواد مخدر است، اهداف ما در این حوزه این است که ما از یک داشبورد هوشمندی برخوردار باشیم تا مردم بتوانند هر مسألهای در حوزه سلامت درمان آموزش و... داشته باشند با آن بتوانند مواجه شوند.
وی یادآور شد: اگر قرار است در حوزه آموزش و پیشگیری انجام شود با پلتفرمها و یا سکوهای هوشمند بتوانیم نیاز مردم را مرتفع کنیم. قرار است از تکنولوژیهای جدید سلامت و درمان استفاده شده و تلاش شده با رویکرد جدیدی مسائل و فناوریهای دنیا این مسائل را حل کنیم.
سیاح ادامه داد: در حوزه توزیع موادمخدر و مقابله هم از تکنولوژیهای به روز دنیا استفاده شده تا بتوانیم در عرصههای مختلف هوشمندسازی سامانه استفاده کنیم.
وی اضافه کرد: بیش از ۲۰ شرکت دانش بنیان در حوزه مواد مخدر فعالیت میکنند و در این نمایشگاه شرکتهایی که در حوزههای مختلف فناوری اطلاعات، کشاورزی، درمان و سلامت و مقابله با عرضه مواد مخدر حضور دارند.
مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به تکنولوژیهای جدید این ستاد گفت: از تکنولوژیهایی جدید بالگردها در سطح پَست میتوانیم استفاده کنیم و با این شیوه میتوانیم عرضه مواد مخدر چه کشت و چه توزیع را شناسایی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: ما ادارهای به نام مشارکتهای مردمی و کارآفرینی داریم، با توجه به این که این تکنولوژیها در حوزه مختلف است، ما بیمارانی که درمان میشوند در این شرکتهای دانش بنیان به کارگیری میشوند. حتی مشاغل خانگی هم دیده شده است که قرار است برنامهریزی کنیم تا بتوانیم استفاده کنیم.