حمید رمضانی افزود: در این مدت چهار هزار و ۱۱۲ مورد بازدید از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی استان انجام شد که در این بازدیدها ۲ هزار و ۹۱ کیلوگرم فرآوردههای خام دامی ضبط شد.
وی با بیان اینکه در این طرح بر کشتار ۶ هزار و ۱۱۵ راس دام سبک و کشتار ۵۹۹ راس دام سنگین نظارت شد، افزود: با کشتار این تعداد دام، بیش از ۲۸۷ تن گوشت قرمز تولید شد.
مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: همچنین در این مدت با کشتار ۲ میلیون و ۱۲۲ هزار و ۲۸۴ قطعه مرغ در کشتارگاههای طیور، بیش از چهار هزار و ۲۳۰ تن گوشت سفید تولید شد.
در این مدت با استقرار اکیپهای ثابت به تعداد ۱۸ نفر و ۳۶ نفر اکیپ سیار از پرسنل دامپزشکی از یکهزار و ۲۰۰ واحد تولید، توزیع و عرضه فرآورده خام دامی بازرسی و نظارت مستمر انجام شد.