ابراهیم بابایی گفت: یک دستگاه خودرو در حیاط یک ساختمان در خیابان امام حسن مجتبی (ع) کرمان در حال سوختگیری با پمپاژ از درون زیرزمین بوده که دچار آتش سوزی میشود.
وی با اشاره به اینکه در زیرزمین این منزل مسکونی ۱۰ بشکه سوخت قاچاق وجود داشت گفت: آتش به بخشهایی از ساختمان نیز سرایت کرده بود و در صورتی که زیرزمین دچار آتش سوزی میشد میتوانست تا شعاع ۲۰۰ متری را از بین ببرد، اما خانههای اطراف با ورود به موقع و سریع تیمهای امدادی و اطفای حریق سالم ماندند به طوری که این ساختمانها حتی دود زدگی هم ندارند.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان عنوان کرد: آتش نشانان به سرعت آتش را مهار کرده و ساکنان این ساختمان نیز از نورگیر کنار ساختمان خارج شدند، اما یک نفر از این افراد مصدوم شده است.
وی ادامه داد: بیش از یکهزار لیتر بنزین در زیرزمین این واحد مسکونی انبار شده بود که اگر آتش نشانان دیرتر عمل کرده بودند، این حادثه میتوانست ضمن خسارت خانههای اطراف، تلفات جانی هم داشته باشد.
بابایی در پایان با اشاره به حضور مسئولان در این حادثه به دلیل شدت و حساسیت آتش سوزی گفت: ۲ خودروی آتش نشانی و ۲۰ نیرو اطفای حریق و امداد و نجات سازمان آتش نشانی در این حادثه مشارکت فعال داشتند.
به گزارش امور ارتباطات و اطلاع رسانی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی وضعیت قاچاق سوخت در استان کرمان به ویژه در مناطق جنوبی و شرق این استان که به مرزها نزدیک هستند در شرایطی است که با اجرای طرحی برای ساماندهی وضعیت سوخت گیری در این مناطق، به نظر میرسد شرایط قاچاق سختتر شده باشد، اما روی دیگر این پدیده، نگهداری بنزین و گازوئیل در مخازن واقع در منازل، مغازهها و باغهای کشاورزی است تا عدهای از افراد دخیل در این کار بتوانند میزان ذخیره بنزین را برای فروش به قاچاقچیان بالا ببرند.
قاچاق سوخت البته روی دیگری هم دارد که هر از چندگاهی خودش را نمایان میکند و آن هم آتش گرفتن و انفجار این مخازن که هر از چند یک بار شاهد سوانح مربوط به آنها هستیم.
این درحالی است که آمار سوانح مربوط به خودروهای قاچاقبر هم در بحث سوخت و هم اتباع بیگانه نیز در استان کرمان بالا و هزینههایی که برای خود شهروندان و کشور بار میکنند نیز زیاد است.