به مناسبت ماه مبارک رمضان، ۲۵۰ آشپزخانه اطعام مهدوی در استان هرمزگان راه اندازی شد.

حمید باسره مدیرکل کمیته امداد هرمزگان گفت: این آشپزخانه‌ها کار پخت و توزیع غذای گرم میان نیازمندان در ماه مبارک رمضان را بر عهده دارند.

باسره افزود: تا پایان ماه مبارک رمضان بیش از یک میلیون و ۶۵۰ هزار وعده غذای گرم پخت و میان نیازمندان توزیع می‌شود.

وی گفت: در این ایام بیش از ۲۰ هزار بسته معیشتی نیز بین نیازمندان استان هرمزگان توزیع می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد هرمزگان از خیران و مردم نوع دوست استان خواست کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود را به دفاتر کمیته امداد و مراکز نیکوکاری برساندند.

باسره افزود: مشارکت در این پویش از طریق کد دستوری #۰۷۶*۸۸۷۷* و یا شماره کارت مجازی ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۰۶۴۸ نیز امکان پذیر است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.