دکتر جعفری مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان یزد در شورای پیام گزاران سلامت ادارات استان گفت: یکی از راهبردهای وزارت بهداشت برای ارتقای سطح سلامت جامعه، استفاده از توان بین بخشی و سمنها و نهادهای مردمی است.
او افزود: پیش از اجرای سیاستها و طرحها در یک منطقه باید اثرات آن را در سلامت مردم برآورد و پیش بینی کنیم تا با کمترین اثرات بر محیط زیست و سلامت بتوانیم آن طرح را اجرا کنیم.
مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان اظهار داشت: سلامت نان یکی از بیشترین موارد شکایات مردم در پخت نان است و در این جلسه آموزشهایی به اعضا منتقل کردیم و باید از توان اعضا برای بهبود وضعیت استفاده کنیم.