مجید اسدی با اشاره به خرید ماهی از سوی مردم گفت: همشهریان باید در هنگام خرید ماهی قرمز، از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی خودداری کنند و حتی الامکان از ظروف یکبار مصرف برای حمل و جابجایی ماهی به منزل استفاده کنند.
وی افزود: نظارت بر مراکز توزیع ماهی قرمز به همت یک اکیپ دو نفره از ۱۹ اسفند ماه آغاز شده و تا اول فروردین ادامه دارد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهربابک بیان کرد: تاکنون ۲۰ مورد نظارت بر مراکز توزیع ماهی قرمز انجام و ۵۰ عدد بروشور اطلاع رسانی بهداشتی توزیع شده است.
اسدی به مردم توصیه کرد، از خرید ماهیهای بیمار و بیحال با علائم شنای غیرفعال، فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر روی پوست بدن خودداری کنند و پس از انتقال به منزل، بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام کرده و ماهیها را به ظروف از قبل آماده شده منتقل کنند.
وی تصریح کرد: برای نگهداری هرچه بهتر ماهی قرمز رعایت نکاتی ضروری و بهترین دمای نگهداری ماهی قرمز ۲۲-۲۶ درجه سانتی گراد است.
اسدی با اشاره به اینکه به ازای هر ماهی یک لیتر آب مورد نیاز است، اظهار کرد: ماهی قرمز با غذای کم پروتئین و سرشار از کربوهیدرات تغذیه شود.
وی افزود: غذا باید دو بار در روز، و به اندازهای باشد که در مدت ۱تا۲ دقیقه مصرف شود و بهتر است غذا در سطح آب شناور بماند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهربابک بیان کرد: غذای ماهی در جای خنک، تاریک و خشک و در ظروف در بسته نگهداری و به تاریخ مصرف آن دقت شود.
وی افزود: برای نگهداری هرچه بهتر ماهی قرمز شست و شوی دورهای آکواریوم و ضدعفونی و گندزدایی آن با محلول نمک طعام یا ترکیبات آمونیوم ضروری است.