رئیس شبکه دامپزشکی شهربابک گفت: تاکنون ۲۰ مورد نظارت بر مراکز توزیع ماهی قرمز به همت یک اکیپ دو نفره در این شهرستان انجام شده است.

مجید اسدی با اشاره به خرید ماهی از سوی مردم گفت: همشهریان باید در هنگام خرید ماهی قرمز، از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی خودداری کنند و حتی الامکان از ظروف یکبار مصرف برای حمل و جابجایی ماهی به منزل استفاده کنند.

وی افزود: نظارت بر مراکز توزیع ماهی قرمز به همت یک اکیپ دو نفره از ۱۹ اسفند ماه آغاز شده و تا اول فروردین ادامه دارد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهربابک بیان کرد: تاکنون ۲۰ مورد نظارت بر مراکز توزیع ماهی قرمز انجام و ۵۰ عدد بروشور اطلاع رسانی بهداشتی توزیع شده است.

اسدی به مردم توصیه کرد، از خرید ماهی‌های بیمار و بی‌حال با علائم شنای غیرفعال، فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر روی پوست بدن خودداری کنند و پس از انتقال به منزل، بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام کرده و ماهی‌ها را به ظروف از قبل آماده شده منتقل کنند.

وی تصریح کرد: برای نگهداری هرچه بهتر ماهی قرمز رعایت نکاتی ضروری و بهترین دمای نگهداری ماهی قرمز ۲۲-۲۶ درجه سانتی گراد است.

اسدی با اشاره به اینکه به ازای هر ماهی یک لیتر آب مورد نیاز است، اظهار کرد: ماهی قرمز با غذای کم پروتئین و سرشار از کربوهیدرات تغذیه شود.

وی افزود: غذا باید دو بار در روز، و به اندازه‌ای باشد که در مدت ۱تا۲ دقیقه مصرف شود و بهتر است غذا در سطح آب شناور بماند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهربابک بیان کرد: غذای ماهی در جای خنک، تاریک و خشک و در ظروف در بسته نگهداری و به تاریخ مصرف آن دقت شود.

وی افزود: برای نگهداری هرچه بهتر ماهی قرمز شست و شوی دوره‌ای آکواریوم و ضدعفونی و گندزدایی آن با محلول نمک طعام یا ترکیبات آمونیوم ضروری است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.