خیرالله رهسپارفرد ظهر امروز در نخستین تور ملی فناوریها و نوآوریهای علوم انسانی و اسلامی که در سالن جلسات پارک علم و فناوری استان قم برگزار شد، گفت: دبیرخانه ملی فناوریهای و نوآوریهای علوم انسانی و اسلامی از آذرماه سال جاری به پارک علم و فناوری استان قم واگذار شد.
رئیس دبیرخانه ملی فناوریهای و نوآوریهای علوم انسانی و اسلامی با اشاره به اینکه به دنبال ترویج و هم افزایی در عرصه علوم انسانی اسلامی بودیم، مطرح کرد: در این راستا کارگروههای مختلف شکل گرفت تا بتوانیم این تور را به صورت منسجم برگزار کنیم.
رئیس پارک علم و فناوری استان قم با بیان اینکه رویداد در حال برگزاری در واقع پیش درآمد یک رویداد کامل در اردیبهشتماه است، عنوان کرد: هدف مهم و حیاتی برگزاری این تور همافزایی در جهت انسجام فعالیتهای علوم انسانی اسلامی است.
رهسپارفرد با بیان اینکه برای توسعه فناوری در حوزه علوم انسانی و اسلامی با بدنه دانشگاهی از جمله دانشجویان نشستهای هم اندیشی برگزار کرده ایمِ تصریح کرد: به نظر میرسد برای دستیابی به یک مجموعه به هم پیوسته و منسجم در حوزه توسعه فناوری در علوم انسانی و اسلامی باید تمام بخش مرتبط حوزوی و دانشگاهی را به یک انسجام واحد برسانیم.
رئیس دبیرخانه ملی فناوریهای و نوآوریهای علوم انسانی و اسلامی با اشاره به اینکه ۶۰۰ شرکت با موضوع علوم انسانی اسلامی و صنایع خلاق در دبیرخانه ثبت شدهاند، عنوان کرد: نخستین پیش نشست ۲۷ دیماه ۱۴۰۲ برگزار شد که به نتیجه رسیدیم که برای توسعه فناوری در محورهای علوم اسلامی باید تلاش و جدیت بیشتری انجام دهیم و در واقع این نشست برای رسیدن به این هدف مهم بوده است.
رئیس دبیرخانه ملی فناوریهای و نوآوریهای علوم انسانی و اسلامی با اشاره به اینکه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای دست یابی به انسجام در توسعه فناوری علوم انسانی و اسلامی تلاش میکند، یادآور شد: در نخستین مرحله از ظرفیت پارکهای علم و فناوری استفاده کردیم و در ادامه این فعالیت مسنجم به دنبال شناسایی و بهره مندی از ظرفیتهای دانشگاهی هستیم.