رئیس پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان از شناسایی فردی که با ترفند ارسال چمدان ۲.۰۰۰.۰۰۰  دلاری و با سوء استفاده از اعتماد کاربران در شبکه‌های اجتماعی، کلاهبرداری می‌کرد توسط کارشناسان پلیس فتا خبر داد.

  سرهنگ حسن کیخا  اظهار داشت: در پی مراجعه فردی با مرجوعه قضایى به پلیس فتا و درخواست رسیدگى به شکوائیه خود مبنی بر اینکه شخصی از طریق یکی از شبکه‌های اجتماعی به وی پیام داده و بیان داشت به دلیل ابتلا به سرطان تا چند ماه دیگر فوت می‌کند تصمیم گرفته یک چمدان پول به مبلغ ۲.۰۰۰.۰۰۰ دلار جهت توزیع بین نیازمندان به آدرس ایشان ارسال کند.

  این مقام انتظامی افزود:  متهم با بیان اینکه به‌علت محدودیت‌های بانکی، امکان انتقال به‌صورت حساب به حساب را ندارد و با پست ویژه از طریق یکی از کشور‌های همسایه ارسال می‌کند، با تهیه تصاویری از جعبه حاوی ارز اعتماد قربانی را جلب و در چند مرحله به بهانه‌های مختلف نظیر جریمه، عوارض و مالیات گمرکی، مهر و موم کردن جعبه و... مبلغ ۶۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال و معادل مبلغ شصت میلیون تومان پول دریافت کرده است.

 سرهنگ کیخا ادامه داد: پس از دریافت اظهارات شاکی، با انجام بررسی‌های فنی شیوه شگرد‌های خاص پلیسی، متهم شناسایی و مبلغی سرقتی که طی چند مرحله جابجا شده بود در نهایت به حساب شاکی عودت داده شد.

  این مقام انتظامی به کاربران هشدار داد: در همه روش‌ها کلاهبرداران پس از جلب اعتماد کاربران می‌گویند جهت دریافت جایزه یا سهم بردن از ارث یا دریافت مبلغ خیریه  باید مبالغی را تحت عنوان هزینه مالیاتی و بانکی و ... پرداخت شود  لذا کاربران باید از اعتماد بیجا خودداری کرده و از پاسخگویی به تماس‌‎ها، ایمیل‌ها و هرگونه ارتباط مجازی افراد ناشناس و مشکوک خودداری و از واریز وجه و در اختیار گذاشتن اطلاعات بانکی خود برای افراد غیر بپرهیزند.

  رئیس پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان در پایان خاطرنشان کرد: سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.gov.ir مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزش‌های سایبری بوده و کاربران با مراجعه به آن می‌توانند راهنمایی‌های لازم را دریافت نمایند. همچنین در صورت نیاز می‌توانند گزارش موارد مشکوک را در سامانه پاسخگویی به فوریت‌های سایبری و یا شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ به‌صورت ۲۴ ساعته با همکاران ما در میان بگذارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
-
ناشناس
۱۱:۲۸ ۱۹ اسفند ۱۴۰۲
طمع همیشه انسان را کور میکند به این دلیل تمام کلاهبردارها از این نقطه ضعف استفاده می کنند و پیشنهادات وسوسه انگیز می دهد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۱ ۱۹ اسفند ۱۴۰۲
خلائق هر چه لايق
اين طور افراد حقشونه که‌ کلاه سرشون بره
آخه نادون طرفی که‌ میخاد خیرات کنه اونم اسکناس اونوقت براي شندرغاز هزينه ها از تو مايه میذاره!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟
طرف داره کلی خیرات می‌کنه بعد از تو میخاد هزينه کنی!!!!!!!!!!!!!!
طرف آخر هر...........بوده!!
Iran (Islamic Republic of)
محمودزاده
۰۹:۰۷ ۱۹ اسفند ۱۴۰۲
عاقبت طمعکاری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۹ ۱۹ اسفند ۱۴۰۲
یک وقت یکی زنگ زد که شما فلان مبلغ رابرنده شده اید شماره حساب و...رامی خواستند بعد گفتم میام ازتان می گیرم که قبول نکردند و گفتن واسه ارسال این مبلغ رابدهید گفتم همان مبلغ را از جایزه کم وبقیه را برایم ارسال کنید که گوشی را قطع کردند باید هوشیار باشید