حجت الاسلام والمسلمین سید حسین مؤمنی در محفل ذاکرین عاشورایی هیئت رزمندگان و اختتامیه دوره توانمندسازی ستایشگران اهل بیت علیهم السلام، بر اهمیت صیانت از اصول و قواعد مدح و ثنای اهل بیت علیهم السلام تاکید کرد.
استاد حوزه علمیه قم ضمن اشاره به روایتی با بیان اینکه هرکسی به سمت اهل بیت آمده، مدح و مرثیه ایشان را میگویند، مورد مدح و ثنای ائمه اطهار و ذات اقدس الهی قرار میگیرد، عنوان کرد: همواره باید قدردان موقعیت کریمانه مدح و مرثیه اهل بیت علیهم السلام که مورد حمد و ثنای الهی است، باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین مؤمنی تصریح کرد: سلوک و مشی و ادبیات گفتاری، رفتار و پوششمان به عنوان نوکران و مداحان و ذاکران نام و یاد اهل بیت علیهم السلام باید به گونهای باشد که مصداق روایت شریف «کونو لنا زینا و لا تکونو شینا» باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین مؤمنی با ضمن اشاره به داستانهای قرآنی به کشتی نجات حضرت نوح اشاره کرد و گفت: در آیه ۴۱ سوره حود آمده؛ زمانی که آب از زمین جوشید و کشتی به حالت معلق درامد، اضطراب در دل امت نوح به وجود آمد؛ به حضرت نوح خطاب رسید؛ به امت بگو «بسم لله مرجاها و مرسا ها»؛ رفتن و ایستادن کشتی و همه چیز در ید قدرت ذات اقدس الهی است.
حجت الاسلام والمسلمین مؤمنی با بیان اینکه آیه شریفه ۴۱ سوره حود در رفع اضطراب بسیار مؤثر است،عنوان کرد: ایمان به خدا و نبوت حضرت نوح، مهمترین شرط سوار شدن به کشتی نجات نوح نبی بود.
استاد حوزه علمیه قم، تکبر را مهمترین عامل تباهی جاماندگان از کشتی نجات دانست و با بیان اینکه غرور و تکبر انسان را گرفتار وادی انحراف و تباهی میسازد، تصریح کرد: حضرت لقمان دنیا را بحر عمیق مینامند که بسیاری را گرفتار خود میسازد؛ دنیا مملو از کسانی است که مسیر اوج را طی و گرفتار تباهی و سقوط شدهاند.
حجت الاسلام والمسلمین مؤمنی بر اهمیت استمرار ارتباط با اهل بیت علیهم السلام تأکید و اذعان کرد: ذکر و مدح اهل بیت علیهم السلام نیز همچون علم میتواند حجاب غافلان باشد؛ لذا باید مراقب تکبر و فریبهای این عرصه باشیم؛ چرا که در این وادی سیر و سلوک به همان اندازه که سرعت و فرصت زیاد است، تهدیدها نیز بسیار هستند.
حجت الاسلام والمسلمین مؤمنی به روایتی از پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله در رابطه با جایگاه اهل بیت علیهم السلام اشاره و اهل بیت علیهم السلام را کشتی نجات مؤمنین دانست و گفت: کشتی نجات سید الشهدا علیه السلام تنها کشتی است که بدون شرط همه را نجات میدهد.
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه کشتی سید الشهدا علیه السلام اوسع و اسرع بوده، برای همگان جا دارد و به به سرعت انسان را به مسیر و مقصود میرساند، اظهار داشت: مهمترین ویژگی کشتی نجات امام حسین علیه السلام این است که ما را به حال خود رها نمیسازد و به ساحل امن میرساند.
حجت الاسلام والمسلمین مؤمنی به روایت «طهر طاهر مطهر من طهر طاهر مطهر» اشاره و تصریح کرد: یاد و نام حسین علیه السلام پاک کننده تمام پلیدیهای وجودی انسان است.
سخنران این مراسم ضمن اشاره به اعیاد شعبان المعظم نوکری آستان اهل بیت علیهم السلام را گنج و توفیقی الهی توصیف نمود و اظهار داشت: شما کارگزاران کشتی نجات امام حسین علیهم السلام باید بیش از دیگران مراقب هوای نفس و وسوسههای شیطانی باشید.
او در بخش پایانی سخنان خود به موضوع انتخابات در کشور اشاره و به فرازهایی از سخنان مهم و تکان دهنده رهبر معظم انقلاب اشاره و عنوان کرد: دشمنان اسلام در این دوره انتخابات بر روی خانوادههای مذهبی تمرکز نموده اند؛ اگر خواص وارد این عرصه نشوند، اتفاق بد تاریخی روی خواهد داد و جامعهای که به قله نزدیک است، از مسیر باز خواهد ماند.
این استاد حوزه با تاکید بر اینکه بیرق اباعبدالله الحسین علیه السلام در هیچ جای عالم مثل ایران بلند نیست،عنوان کرد: باید دقت داشته باشیم که عدم حضور ما در انتخابات مایه مسرت و خشنودی دشمن یا مایه غصب و ناراحتی اوست.
استاد حوزه علمیه قم بچههای هیئتی و مداحان را مرزداران عقاید جامعه توصیف و بر اهمیت حضور فعال در گروههای فامیلی و دعوت از اطرافیان برای حضور در انتخابات تأکید نمود و یادآور شد: متدینین به ویژه مداحان و ذاکران اهل بیت علیهم السلام با تبلیغ چهره به چهره میتوانند میدان دار خلق شکوه حضور مردم در انتخابات باشند.