مراسم بزرگداشت امیر سرتیپ دوم غضنفر آذرفر با حضور مسئولان لشکری و کشوری در مسجدجامع شهدای ارتش برگزار شد.

مراسم بزرگداشت امیر سرتیپ دوم «غضنفر آذرفر» فرمانده اسبق لشکر ۶۴ و فاتح عملیات کربلای ۷، عصر امروز (پنجشنبه) در مسجد جامع شهدای ارتش برگزار شد.

در این مراسم امیر دریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش، دکترمحسن رضایی دبیر شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش، امیر سرتیپ محمد محمودی معاون اجرایی ارتش، امیر دریادار سید محمود موسوی معاون عملیات ارتش، امیر سرتیپ عباس جعفری نیا معاون اطلاعات ارتش، امیر دریادار حمزه علی کاویانی جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش، یعقوب سلیمانی دبیرکل جمعیت هلال احمر، دیگر مقامات لشکری و کشوری، همرزمان آن مرحوم و الیگودرزی‍های مقیم تهران حضور داشتند.

امیر سرتیپ دوم غضنفر آذرفر، متولد سال ۱۳۱۸ شهرستان الیگودرز استان لرستان بود که ۱۵ بهمن ماه دار فانی را وداع گفت و به جمع یاران شهیدش پیوست.

وی پس از فارغ‌التحصیلی از دبیرستان، در سال ۱۳۳۶ در دانشکده افسری ثبت‌نام و در سال ۱۳۳۹ به استخدام ارتش درآمد و پس از گذراندن مدارج مقدماتی در دانشکده افسری، در لشکر‌های کردستان و لرستان، مشغول خدمت شد و با گذراندن دوره‌های هوابرد و تکاور در داخل کشور، برای طی دوره‌های تکمیلی نظامی به خارج از کشور اعزام شد. او ضمن فراگیری زبان‌های انگلیسی و عربی، دوره‌های تکاور، هوابرد و جنگ‌های ویژه شامل جنگ‌های نامنظم، عملیات ویژه‌ی گریز، فرار و جنگ‌های روانی و دوره‌های جنگ در کوهستان را نیز با موفقیت پشت سر گذاشت. وی پس از بازگشت به کشور، به عنوان استاد آموزش‌های نظامی در ارتش به خدمت مشغول شد و پس از چندین ماه، به دستور امیر سرلشکر شهید، ولی الله فلاحی فرمانده وقت نیروی زمینی ارتش، فرماندهی تیپ مریوان را بر عهده گرفت.

امیر سرتیپ دوم آذرفر، با آغاز جنگ تحمیلی فرماندهی تیپ ۱۸۴ خرم آباد را عهده‎دار شد و بعد از عملیات فتح‌المبین، مسئولیت‌های خطیری مانند فرماندهی تیپ ۳۰ گرگان مستقر در خوزستان و لشکر ۲۸ کردستان را بر عهده گرفت و در عملیات پیروزمند والفجر ۴ نقش ایفا کرد. در تابستان ۱۳۶۵ به فرماندهی لشکر ۶۴ ارومیه منصوب شد که همراه با لشکر خود عملیات پیروزمندانه کربلای ۷ در اسفند ماه ۱۳۶۵ را طراحی و اجرا کرد؛ در پی همین دستاورد مهم، امام خمینی (ره) رشادت‌های وی و همرزمانش در این عملیات را تبریک گفتند.

کتاب‌های «همچون آذرخش» و «ناگفته‌های جنگ» دربرگیرنده خاطراتی ارزشمند از امیر سرتیپ دوم غضنفر آذرفر است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۰۷:۰۹ ۲۷ بهمن ۱۴۰۲
اصلا اینجا جای سبزوار رضایی نبود.عاشق دیده شدنه بیچاره.
آخرین اخبار