محمد خیاطزنجانی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه در حاشیه مراسم ضمن تبریک ایام و خیرمقدم به حاضران گفت : رسول اکرم (ص) فرمودند: من شهر دانشم و علی، دروازه آن است، آن که دانش میخواهد، باید از این دروازه در آید؛ علم و دانش از اهمیت ویژهای در دین مبین اسلام برخوردار است و هر کس که از دانش برخوردار باشد از روشنی و آگاهی فیض میبرد.
زنجانی با اشاره به فرآیندهای انجام گرفته در برپایی چنین المپیادی گفت: اهتمام مدیر موسسهی ویرا قابل تقدیر است که به همراه مجموعه خود بیش از سه ماه است که در حال آمادهسازی زیرساختها در راستای راهاندازی چنین اتفاق بزرگی است و این ستودنیاست، مجموعهی کانون استان نیز این را سعی داشته تا با همافزایی و تعامل و بهکارگیری امکانات و ظرفیتها در برگزاری چنین المپیاد بزرگی موثر واقع شود و با توجه به سرفصل فعالیتهای کانون حامی و مجری اقداماتی باشد که در زمینه علم و پرورش استعدادهای علمی و شناخت و عرضه آن به جامعه گامهای بزرگی را بردارد.
عادلی مدیر موسسهی ویرا ضمن تبیین این المپیاد گفت: این اتفاق امسال که با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه رقم خورده جهت بهوجود آوردن شرایطیاست تا مخاطبان بتوانند توان علمی خود را عرضه و آن را پرورش دهند و از نظر ما تمامی حاضران این المپیاد برندهاند، چون با حضور در این المپیاد کشوری؛ ترسی از رقابت نداشت که این بسیار ارزشمند است.
۵ بهمنماه ۱۴۰۲ هفتمین دوره المپیاد ملی ویراکاپ با حضور ۴۰۰ دانشآموز از سراسر کشور در کرمانشاه آغاز شد. آکادمی بینالمللی ویرا با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه برگزارکننده این رقابتها هستند.
این المپیاد در هفت رشتهی ریاضیات، چرتکه، محاسبات، الکترونیک و برنامهنویسی در روز پنجم و رشتههای رباتیک و زبان انگلیسی در روز ششم بهمنماه برگزار میشود؛ همچنین در روز ۲۲ بهمنماه مراسم اختتامیه این مسابقات برگزار میشود و بیش از ۲۰۰ میلیون تومان به برگزیدگان جوایز اهدا خواهد شد .