نیروگاه بادی سربیشه وارد مدار توزیع برق استان می شود

تا پایان سال شبکه برق خراسان جنوبی ۱۰ مگاوات برق از نیروگاه بادی سربیشه دریافت می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به ساخت نیروگاه بادی ۵۰ مگاواتی سربیشه، گفت: ۱۰ مگاوات از این مقدار تا پایان سال جاری به شبکه برق استان متصل و مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

اشرفی افزود: همچنین راه اندازی پنج هزار نیروگاه پنج کیلوواتی در خراسان جنوبی در راستای افزایش درآمد روستاییان هدف گذاری شده است.

وی گفت: نهاد‌های حمایتی از جمله کمیته امداد و بهزیستی و همچنین بسیج سازندگی از محل تسهیلات، متولیان اجرای این طرح هستند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ۱۰ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال معوقات بانکی خراسان جنوبی افزود: از این مقدار سه هزار میلیارد ریال متعلق به بانک کشاورزی است.

اشرفی گفت: مجموعه دادگستری خراسان جنوبی از جمله دستگاه‌های نظارتی برتر در استان است که نگاه حل مسئله و بیشترین حمایت از تولید و سرمایه گذاران دارد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هم در این جلسه با اشاره به کم توسعه بودن خراسان جنوبی گفت: در استان مشکلات متعددی در زمینه تولید و سرمایه گذاری داریم که باید با همراهی بخش دولتی و خصوصی این مشکلات بررسی و حل شود.

حجت الاسلام نسائی زهان با تاکید بر اینکه تمام تلاش ما حمایت از بخش خصوصی و تولید استان است، افزود: هدف اصلی ما رونق تولید در استان است و باید بخش خصوصی بیش از گذشته فعال شود تا شاهد تحول و خیزی در بخش تولید استان باشیم.

همچنین مجری طرح انرژی‌های تجدیدپذیر و کاهش تلفات شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی در این جلسه گفت: ایجاد این نیروگاه‌ها بعد از چهار یا پنج سال برگشت سرمایه دارد و برای سرمایه‌گذاران دارای صرفه اقتصادی است.

پوزشی افزود: در حال حاضر قیمت خرید تضمینی این نوع برق تولیدی توسط وزارت نیرو ۲۲ هزار ریال است.

وی گفت: ۶۴۳ نیروگاه انشعابی در خراسان جنوبی فعال بوده که ظرفیت تجمعی این نیروگاه‌ها بیش از هشت هزار و ۴۹۷ کیلو وات است.

وی گفت: خراسان جنوبی با داشتن بیش از ۳۰۰ روز آفتابی در سال و قرار گرفتن در دالان‌های بادی از استان‌های مستعد برای تولید انرژی‌های پاک یا تجدیدپذیر است.

وی افزود: چهار مزرعه خورشیدی نیز در شهرستان‌های خوسف، سربیشه و بشرویه با مجموع ظرفیت ۱۸.۵ مگاوات وجود دارد و ظرفیت تولید برق خراسان جنوبی ۷۳۰ مگاوات است که حدود ۲۷ مگاوات آن از طریق نیروگاه‌های خورشیدی تامین می‌شود.

پوزشی افزود: پیک استان در مردادماه ۳۲۰ مگاوات بوده که هشت درصد پیک توسط نیروگاه‌های خورشیدی تامین شده در صورتی که این رقم در کشور ۱.۵ درصد است.

وی با اشاره به ساخت نیروگاه ۵۰ مگاواتی بادی درح سربیشه گفت: ۱۰ مگاوات از این مقدار تا پایان سال جاری به بهره‌برداری و وارد شبکه برق می‌شود.

برچسب ها: نیروگاه بادی ، برق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.