رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: طبق اسناد بالادستی استانداردسازی وسایل گرمایشی وجود حرارت مستقیم در کلاس‌های درس ممنوع است.

با سردتر شدن هوا در زمستان، والدین نگران وسایل گرمایشی در کلاس‌های درس هستند.

سیستم ایمنی و استاندارد تعریف شده برای فضاهای آموزشی، سامانه حرارت مرکزی است که دور از دسترس دانش‌آموزان بوده و یک سیستم ایمن محسوب می‌شود.

در همین راستا، حمیدرضا خان محمدی، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: ما در مدارس نباید از بخاری‌های غیر استاندارد استفاده کنیم.

او ادامه داد: اولویت سازمان نوسازی این است که بخاری‌های گازی در کلاس‌های درس قرار نگیرند؛ در همین راستا نیز منابع تهیه وسایل گرمایشی در کلاس‌های درس تهیه شده اند.

خان محمدی با بیان این‌که سال گذشته حدود ۷۵۰ میلیارد تومان و امسال حدود ۶۵۰ میلیارد تومان برای تامین بخاری تخصیص داده شده است؛ تصریح کرد: طبق اسناد بالادستی استانداردسازی وسایل گرمایشی در سازمان نوسازی مدارس به این معنا است که وجود حرارت مستقیم در کلاس‌های درس ممنوع است.

او ادامه داد: هر زمان که به سازمان نوسازی گزارشی در خصوص وجود بخاری نا ایمن برسد٬ جمع آوری کرده و وسایل گرمایشی استاندارد را جایگزین می‌کنیم.  

وی افزود: در حال حاضر ۹۰ درصد کلاس‌های درس کشور به سامانه حرارت مرکزی مجهز و متصل هستند و تنها ۱۰ درصد کلاس‌ها به دلیل مشکلاتی به سامانه حرارت مرکزی متصل نیستند و برای گرمایش کلاس درس از بخاری و... استفاده می کنند.

رئیس سازمان نوسازی مدارس اظهار کرد: علت عدم اتصال بخشی از این کلاس‌های درس به سامانه حرارت مرکزی مربوط به گذشته می‌شود و در واقع انباشتی از گذشته است. تمام مدارس جدید الاحداث ما کاملا استاندارد هستند. امیدواریم ظرف یکی دو سال آینده نیز به نقطه‌ای برسیم که ۹۵ درصد کلاس‌های کشور به سامانه حرارت مرکزی مجهز باشند. همیشه باید پنج درصد را برای احتمال تخریب سامانه‌ها به صورت پیش فرض در نظر بگیریم؛ اما به زودی این موضوع را از روی میز بر می‌داریم.

او ادامه داد: آبان سال گذشته در حاشیه سفر رئیس جمهوری ۹۵۰۰ و امسال ۱۴ هزار  کلاس درس را تحویل دانش آموزان دادیم که این کلاس‌ها از کلاس‌هایی بودند که سامانه مرکزی گرمایشی آن ها نیاز به استاندارد سازی و یا تعمیرات اساسی داشت؛ عمدتا نیاز به تعمیرات اساسی داشتند. برای مثال ۳۰ سال از زمان تجهیز آن سامانه گذشته بود.

علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش نیز در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: سازمان نوسازی مدارس متعهد است تا سیستم‌های گرمایش استاندارد (تهویه) را تهیه کند.

وی افزود: طبق آمار و گزارشات در حال حاضر در مدارس کشور وسایل گرمایشی غیر استاندارد وجود ندارد.

فرهادی گفت: در حال حاضر در برخی از مناطق که گازکشی انجام نشده است٬ باعث شده تا از بخاری‌های نفتی و برقی استاندارد استفاده شود.

گفتنی است که مدیران مدارس باید جهت بالا بردن ضریب ایمنی  و کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری و همچنین تأمین آسایش حرارتی در مدارس، قبل از راه‌اندازی سیستم‌های تأسیساتی و گرمایشی به دستورالعمل‌های سازمان نوسازی مدارس مربوط به وسایل گرمایشی  با حساسیت بسیار عمل کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۹ ۰۶ بهمن ۱۴۰۲
همه بخاری های گازی باید فن داشته باشن تا بدنه اشون داغ نشه
Iran (Islamic Republic of)
امید
۰۸:۵۲ ۰۵ بهمن ۱۴۰۲
سلام ، خوشا باحال اون روزهایی که کلاسهامون با این بخاری ها گرم میشد و داخلش آمپول مینداختیم و با ترکیدنش کلی می‌خندیم . آخی یاد معلمان و ناظمهامون بخیر .بچه های این دوره زمونه هیچکدوم رسم ادب و احترام و هیچی بلد نیستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۸ ۰۴ بهمن ۱۴۰۲
شوفاژ که گرم نمیکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۷ ۰۴ بهمن ۱۴۰۲
بخاری های نفتی و گازوئیلی خیلی خطرناک هستن اونم توی مدارس
United States of America
ناشناس
۰۷:۲۲ ۰۴ بهمن ۱۴۰۲
یعنی میگه بچه هاییییی مردم سر درد میگیرن با وجود حرارت بالایییی کلاس هایییی درس هر کی فکر بچه هایییی مردم هست خدا کمک ش کنه
آخرین اخبار