علی اکبر سلمانی، در نشست هم اندیشی نخبگان منتخب شاهد و ایثارگر آذربایجان شرقی گفت: امروز، توسعۀ علم و فناوری در کشور، یکی از خطوط مقدمِ مبارزه با دشمن است، بر این اساس کسانی که روزی در دفاع، سهیم بودند، امروز هم باید در این حوزه، فعال و نقش آفرین باشند.
وی افزود: همین واقعیت باعث شده است، بنیاد شهید و امور ایثارگران به عنوان یک نهاد انقلابی با درک این موقعیت، با رویکرد جدیدی به این میدان وارد شده و سازماندهی نخبگان عزیز شاهد و ایثارگر که کم هم نیستند را در دستور کار قرار دهد.
وی ادامه داد: امروز در کمال مسرّت و خوشحالی اعلام میکنیم که نتیجۀ تلاشهای ما در آذربایجان شرقی در راستای سازماندهی نخبگان شاهد و ایثارگر، به شناسایی ۲۲۰ نخبه و سرآمدِ شاهد و ایثارگر رسیده است.
سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان افزود: نمایه شدن ۱۵۰ مقاله در سامانۀ «گنج شاهد» بنیاد شهید و امور ایثارگران، ثبت ۱ اختراع و تالیف ۹ جلد کتاب از دیگر توفیقات آذربایجان شرقی در حوزه نخبگان شاهد و ایثارگر است.
سلمانی از نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر آذربایجان شرقی خواست، ارتباط خود را با بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قطع نکنند و این بنیاد را خانۀ خود بدانند.
وی تاکید کرد: حمایت از نخبگان شاهد و ایثارگر و دستاوردهای علمی آنان در اولویت برنامههای اجرایی بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار دارد.
رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی هم در این نشست با ابراز خرسندی از حضور در جمع نخبگان منتخب شاهد و ایثارگر استان، تاسیس مرکز نوآوری و رشد مشترک پارک علم و فناوری و بنیاد شهید استان را مطرح کرد.
سعید جعفری راد گفت: با تحقق این ایده، دست پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی برای افزایش حمایتهای مادی و معنوی خود از نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر بازتر میشود.
در این نشست هر یک از حاضران در سخنان جداگانهای دیدگاهها و نقطه نظرات خود را بیان کردند.