عربشاهی رئیس مرکز بهداشت سراوان گفت: در راستای اجرای طرح تشدید و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی دو باب مکان کسب متخلف شامل یک باب کارگاه قنادی و یک باب نانوایی به علت عدم رعایت نظافت و بهداشت محیط، استفاده از مواد اولیه فاسد و غیرمجاز، نگهداری مواد غذایی در شرایط نامناسب و عدم رعایت بهداشت فردی کارکنان پلمب شد.
وی ادامه داد: نظارت بر قنادی و نانوایی نقش مهمی در حفظ سلامت مردم دارد، بازرسان بهداشت محیط با با نظارت دقیق و مستمر خود از وقوع بیماری های ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده جلوگیری می کنند.
عربشاهی افزود: شهروندان عزیز در صورت مشاهده تخلف بهداشتی از سوی هر صنفی می توانند به سامانه 190 وزارت بهداشت تماس حاصل نمایند و گزارش تخلف بهداشتی را به بازرسان بهداشت محیط اطلاع دهند.