راضی جلالی گفت: خوزستان به دلیل شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی و وجود منابع عظیم خدادادی در بخشهای مختلف بویژه در حوزه انرژی، نفت، گاز، کشاورزی، صنایع عظیم در حوزه فولاد، ظرفیت بی بدیلی در راستای توسعه پایدار در این استان فراهم آورده است.
او میگوید: اقتصاد دریا محور به عنوان یکی از مهمترین پایههای اقتصادی، ظرفیت بی بدیلی در جهت توسعه استان فراهم ساخته است که متاسفانه غفلت و عدم توجه کافی به ظرفیتهای کلان صنایع دریایی در طول سالهای گذشته، سبب کاهش سهم درآمد دریا در مقایسه با صنایع دیگر شده است.
به گفته او با توجه به شرایط موجود و در جهت بهره گیری از تمام ظرفیتهای موجود اقتصادی و کاهش وابستگی به خام فروشی در صنایع استراتژیک بویژه نفت، بدون تردید با تعامل و هم افزایی بیشتر میتوان اقتصاد دریامحور را در استان خوزستان احیاء و تقویت کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: استان خوزستان با وجود صدها کیلومتر مرز آبی و دسترسی به آبهای آزاد جهان، وجود بنادر عظیم، مناطق آزاد و مناطق ویژه اقتصادی، وجود زیرساختهای لازم در حوزه ترانزیت مملو از صنایع پایین دست در اقتصاد دریا محور است که با تمرکز بر روی پروژههای اولویت دار در این بخش شاهد ایجاد تحولی عظیم در صادرات و ایجاد اشتغال و… در استان خواهیم شد.
به گفته این مقام مسئول از روشهای مختلف در داخل و خارج از استان و حتی خارج از کشور نیازمندیهای فعالان اقتصادی را پیگیری و به نتیجه خواهیم رساند.
او از سازمان صمت خواست، با بررسی دقیق، وضعیت صنایع دریایی را مشخص و گزارش جدیدی جهت ارزیابی ارائه دهد، تا با احصاء و شناسایی نقایص موجود نسبت به رفع مشکلات، برنامه ریزی لازم صورت گیرد.
معاون استاندار به زنجیره تامین مواد و همچنین تامین منابع مالی توسط بانکها اشاره کرد و گفت: با ارتقاء سهمیه صنایع پایین دست، میتوان از تولیدات استان برای خود استان، استفاده کرد.
راضی جلالی ادامه داد: محصولات ارز آور، باعث سودآوری بیشتر خواهد شد؛ لذا لازمه دست یابی به این مهم، ارتباط با مجموعههای علمی و دانش بنیان است چرا که بدون تلفیق علم و دانش با تجربه هیچ کاری به نتیجه نخواهد رسید.