استخر ۹ دی شهرستان اندیمشک بیش از شش ماه است که به دلایل نامعلوم تعطیل شده، اما مسئولین هنوز دلیل تعطیلی و زمان بازگشایی آن را اعلام نکرده‌اند.  

به گزارش خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان؛ آرزو موسوی- استخر ۹ دی شهرستان اندیمشک بیش از ۶ماه است که به دلایل نامعلوم به روی ورزشکاران و مردم بسته شده و با وجود اینکه مردم منطقه خواستار بازگشایی مجدد این تأسیسات ورزشی هستند، اما هیچ اطلاع‌رسانی رسمی از سوی مسئولان شهرستان یا استان صورت نگرفته است.  

قلاوند رئیس اداره تربیت بدنی شهرستان اندیمشک و مدیرکل ورزش و جوانان استان خوزستان تاکنون از پاسخگویی یا مصاحبه در این خصوص خودداری کرده‌اند.

 تعطیلی استخر ۹ دی که پیش از این یکی از مهم‌ترین امکانات ورزشی شهرستان بود، موجب ناراحتی شهروندان شده و آنان خواستار توضیح مسئولین و تعیین زمان بازگشایی آن هستند.

برچسب ها: استخر ، اندیمشک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.