۸۰۰ طرح نیمه تمام عمرانی کوچک و بزرگ در کهگیلویه وبویراحمد وجود دارد که برخی از آنها عمر بالایی دارند هم اینک با تزریق اعتبار و رفع برخی موانع فعال شده اند و مردم هم چشم انتظار به سرانجام رسیدن آنها هستند.
جهانگیر شاهینی روز شنبه در گفتگو با ایرنا اظهار داشت: این میزان اعتبار برای تکمیل پروژههای نیمه تمام و حرکت از وضعیت موجود به وضعیت مطلوب است که در ۲۱ فصل و چندین برنامه تدوین شده است.
وی بیان کرد: در این فصول و برنامهها اطلاعات هر پروژه و حرکت از وضعیت فعلی به سمت مطلوب در دستور کار است و اعتبار مورد نیاز و زمان بهره برداری به خوبی مشخص و برنامه ریزی شده است.
شاهینی تصریح کرد: سامانه مدیریت عملکرد و رصد طرحهای عمرانی برای شفاف سازی اطلاعات و بررسی آخرین وضعیت پروژهها و همچنین میزان تخصیص و یا پیشرفت فیزیکی آنها راه اندازی شده است.
وی اضافه کرد: در این سامانه که برای اولین بار از سوی برنامه و بودجه استان راه اندازی شده بخشهای مختلفی را برای پیگیری و نظارت بر فعالیتها مشخص شده است.
شاهینی افزود: تاکنون اطلاعات پروژهها از زمان شروع تا الان که در حال کار است، پیشرفت فیزیکی، کیفی سازی، بحث فنی و اعتباری، از هر محلی که اعتبار و تخصیص گرفته در این سامانه وارد شده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه تصریح کرد: علاوه بر بخشهای بودجهای و فنی، ارزش افزوده حاصل از طرحها عمرانی نیز برای توسعه همه جانبه استان در اولویت کارشناسان خواهد بود.
بنا به گفته مسئولان اقتصادی و اجرایی استان کهگیلویه و بویراحمد سال گذشته یک هزار و ۵۱۳ پروژه در سطح استان وجود داشت که طبق اطلاعات بدست آمده با حمایتهای جدی دولت ۱۸۶ پروژه خاتمه پیدا کرده و به نتیجه رسیده است.
برهمین اساس میتوان گفت که کهگیلویه و بویراحمد بر اساس شاخصهای آماری و بودجهای و در سایه همدلی و هم افزایی مسئولان و تدبیرهای دولت سیزدهم درمسیر رشد و شتاب توسعه همه جانبه قرار گرفته است.