۱۳ محصول نوآورانه شامل دستگاه فروش خودکار، استخراج DNA با نانوذرات مغناطیسی، پانلهای بتن نورگذر، تجهیزات آلتراسونیک توان بالا، پوشش ظروف بتنی مبتنی بر نانو، تولید قالب در اندازه صنعتی، صفحات حرارتی کربنی، لامپ الای دی با عمر بالا، پلتفرم آنلاین صادراتی به کشورهای روسیه و ارمنستان، کمپرسور و چیلر و سنگ چین بودند.
رئیس دانشگاه تبریز در مراسم رونمایی از ۱۳ محصول نوآورانه اظهار کرد: در سالهای اخیر حوزه فناوری رشد قابل توجهی داشته و تعداد شرکتهای دانش بینان مستقر در پردیس دانشگاه از ۶۲ مورد به ۱۰۸ مورد رسیده است اگر آموزش و پژوهش به رفع مشکلات جامعه کمک نکند در واقع نقش خود را به خوبی ایفا نکرده است.
آقای نصراله زاده اضافه کرد: شرکتهای دانش بنیان باید در حوزههای مختلف به دنبال پژوهشهای کاربردی باشند و محصولاتی را که نیاز جامعه و صنایع است تولید کنند.
وی افزود: اقتصاد مبتنی بر دانش تحول ایجاد میکند از این رو حوزههای اقتصادی اعم از کشاورزی و فناوری همواره باید بروز باشند تا بتوانند در بازارهای بین المللی رقابت کنند.
رئیس دانشگاه تبریز گفت: رسالت دانشگاه تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزههای مختلف است و این تربیت باید مشکلات جامعه را بکاهد اگر از نخبگان در بهتر شدن وضع مردم و جامعه استفاده نشود این گنجینه به درد نخواهد خورد.