رمضانعلی سنگدوینی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره میزان تحقق بودجهریزی بدون نفت و کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی گفت: تحقق بودجه بدون نفت، مهمترین و کلیدیترین مسیر برای رسیدن به توسعه مناسب اقتصادی و همچنین کنترل فشارهای هزینهای بر اقتصاد کشور است.
وی ادامه داد: بودجهریزی، بدون وابستگی به نفت و یا با کاهش وابستگی به نفت باید بسته شود.
نماینده مردم گرگان و آققلا در مجلس بیان کرد: کاهش وابستگی بودجه به نفت همواره در سالهای گذشته جزو سیاستهای اصلی کشور بوده است. غالب بودجه کشور بحث هزینههای جاری است و بر مبنای عدم وابستگی به درآمدهای نفتی است که باید پاسخدهی به این هزینهها از محل نفت کاهش پیدا کند.
سنگدوینی تصریح کرد: دلیل تاکید بر بودجهریزی بدون نفت این است که باید درآمدهای حاصل از فروش منابع نفتی را صرف زیرساختها و توسعه کشور کنیم. معتقدیم که در این سالها به سمت این هدف پیش رفتهایم، اما به هدفگذاری که تعیین شده بود نائل نشدهایم.
وی بیان کرد: متاسفانه در سالهای گذشته رهایی از وابستگی به درآمدهای نفتی برای بودجهریزی خیلی تاثیرگذار نبوده است و شاهد این موضوع بودهایم. در برنامه هفتم در این مسیر و برای رسیدن به این هدف برنامهریزی شده است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس اظهار کرد: آنچه برای ما اهمیت دارد این است که درآمدهای نفتی باید صرف زیرساختهای نفتی، حوزههای نفتی و گازی، وتوسعه پالایشگاهها و تامین زیرساختهای نفتی کشور و در مرحله بعد صرف توسعه سایر زیرساختهای کشور شود.
نماینده مردم گرگان و آققلا در مجلس گفت: برای رهایی از وابستگی بودجه به نفت، به سمت افزایش درآمدهای مالیاتی پیش رفتهایم. درآمدهای مالیاتی در بسیاری از کشورها توسعهیافته صرف اداره امور کشور میشود و سایر درآمدها صرف توسعه، رشد و آبادانی کشور میشود.
وی اضافه کرد: البته هدف از رفتن به سمت درآمدهای مالیاتی افزایش فشار به مردم بهویژه مردم عادی نیست و درصدد شناسایی فرارهای مالیاتی هستیم تا به این وسیله درآمدهای مالیاتی افزایش پیدا کند و به مردم هم فشار وارد نشود.
سنگدوینی اظهار کرد: باید مالیات و نرخ مالیاتی اخذ شده از بخش مولد اقتصاد به حداقل برسد و تولید مشمول تخفیف مالیاتی شود.
ترا خدا رحم داشته باشین
بگو با حذف سهمیه بنزین تاکسی های اینترنتی و حذف سهمیه بنزین خودروهای بدون بیمه نامه و کلا دست کردن تو جیب مردم.
چرا سهمیه به حق مردم رو نمیدید؟
انشاالله که یه نفر یه روز میاد و شما رو ادب میکنه. شما همونهایی هستید که دنبال دجال میافتید
و چون بالای 50 درصد دارایی ایرانی ها رو ملک تشکیل میده ، باید در مورد سیاست کنترل قیمت اون محتاط عمل بشه وگرنه میتونه قبل از حل کردین مشکل ، خودش عامل ایجاد بحران باشه ، بخصوص که این سیاست پیش روی انقباظی به شدت روی افت قیمت املاک تجاری تاثیر گذاره
و شدت این موضوع رو میشه بیشتر به تهران و کلان شهر ها نسبت داد و الالخصوص تهران. افزایش تورم ریالی نسبت به تورم دلاری که در سایه این سیاست انقباظی ایجاد شده بیشترین فشار رو به قشر دلال جماعت و سفته باز وارد کرده و این خوبه . چه معنی داره مسکن که یکی از نیاز های اساسی هر فرده ، بشه ابزار دلالی این جماعت از خدا و بخصوص از روز آخرت بی خبر . دم بانک مرکزی و دولت وقت گرم . من به عنوان یه شهروند ایرانی با وجود داشتن همه مشکلات اقتصادی که در سایه این رکود ایجاد شده دارم دست و پا میزنم ولی از همین جا از این سیاست حمایت میکنم و این رو یک جهاد بزرگ ملی در جهت اصلاح ساختار های اقتصادی مملکتم میدونم .
به امید روزی که بانک های ما دست از دادن این سود های مسخره به سپرده گذار بردارن تا جایگاه بهره ور و نابهره ور بهتر نمایان شود. تا آن روز ما این جهاد را به امید خدا ادامه خواهیم داد .
در مصارف پول مالیات ها و فروش نفت شفاف درست کن وبا اختلاس و رانت و امضاهایی طلایی مبارز کن
قیمت ملک بخودی خود به قیمت زیر بازار خود وارد می شود جلوی تورم ... بگیر ببین چی می شود و....
درامدهای میلیارد دلاری فروش نفت صرف کی و کجا خواهد شد ؟
مگر روز ملی شدن صعنت نفت نداریم یعنی برای ملت ؟ کجاست این نفت ملی چرا گره زندگی مردم هر روز سفتر میشود ؟
فَمَن يَعۡمَلۡ مِثۡقَالَ ذَرَّةٍ خَيۡرٗا يَرَهُۥ فمن يعمل مثقال ذرة خيرا يره
ایران رو مقایسه کنید با همین کشورهای جغل عربی و اطراف .
نه تنها مالیات نمی گیرند کشورهایی مثل قطر امارات وعربستان حدود ماهانه به پول ایران ۳۰۰ میلیون یارانه به مردم می دهند.
کشور ما علاه برنفت کلی معادن وکشاورزی وشیلات دارد.
برای اداره امور کشور باید باید از افراد توانمند وباسواد ودست پاک استفاده کنید.