مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: ۳۴۵ خانه هلال روستایی شهری و روستایی تاکنون بمنظور آمادگی برای ارائه خدمات امدادی و بشردوستانه در هنگام بروز حوادث و سوانح طبیعی و غیرطبیعی در این استان راه‌اندازی شده است.

سیدمحمد مهدی سجادی گفت: خانه‌های هلال یک واحد داوطلبانه محلی هست که با هدف افزایش آمادگی و توانمندسازی جوامع محلی در زمان حادثه و بحران طراحی و اجرا شده و همچنان در حال گسترش است.

وی افزود: اگر فعالیت خانه‌های هلال اثربخش باشد در جذب و اعتماد آحاد جامعه به جمعیت هلال احمر نیز موفق خواهیم بود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه طرح عملیاتی در خانه‌های هلال باید به صورت جدی پیگیری شود، ادامه داد: افزایش تاب‌آوری جامعه و پاسخگویی مناسب در امر امدادرسانی در حوادث و بلایا از دیگر اهداف راه‌اندازی خانه‌های هلال است.

وی با اشاره به اینکه خانه‌های هلال در سه محور امدادی، بشردوستانه و عام المنفعه خدمات ارائه می‌کنند، گفت: در همین راستا از تمام توان و ظرفیت اعضا، داوطلبان و خیران در جهت اجرای طرح‌های خیرخواهانه برای افراد نیازمند جامعه در مناطق محروم و کم برخوردار اقدامات خوب و موثری انجام خواهد شد.

سجادی بیان کرد: بیشترین خانه‌های هلال با ۲۹۶ خانه در مناطق روستایی سیستان و بلوچستان راه اندازی شده که عمدتا در زمینه‌های آموزش، جذب اعضاء داوطلب، امداد و نجات و جذب خیران جهت کمک رسانی به افراد نیازمند و کم برخوردار و آگاه‌سازی جوامع محلی و ترویج مأموریت‌های جمعیت هلال فعالیت دارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.