لزوم توجه به بیمه اختیاری در کرمان

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمان گفت: توجه به بیمه اختیاری در کرمان باید ارتقا یابد و در این زمینه باید تبلیغ و فرهنگ‌سازی انجام شود.

صادق سلطانی نژاد مدیر کل امور اقتصاد و دارایی استان کرمان امروز در نشست با اصحاب رسانه و مدیران شرکت‌های بیمه‌های استان، ضمن تبریک هفته بیمه از تلاش های خبرنگاران برای اطلاع رسانی و آگاهی بخشی مردم تقدیر کرد و گفت: برای رشد و توسعه اقتصادی استان باید از همه بخش‌ها و منابع تأمین مالی استفاده کنیم.

وی افزود: در الگوی تأمین مالی استان برای رشد و توسعه اقتصادی منابعی در نظر گرفته شده که بودجه دولتی، آورده بخش خصوصی، تسهیلات بانکی، بورس، سرمایه‌گذاری خارجی و... از جمله این منابع است که سهم هر کدام مشخص شده است.


سلطانی نژاد عنوان کرد: صنعت بیمه در بخش آورده‌های بخش خصوصی می‌تواند برای رشد اقتصادی استان کمک کند و در مجموع سهم آورده‌های بخش خصوصی در استان ۲۱ درصد است.

مدیر کل امور اقتصاد و دارایی استان کرمان با اشاره به اینکه براساس آخرین آمار، ۳۹ شرکت بیمه در کشور فعال است، گفت: در کرمان یک شرکت بیمه دولتی و ۲۱ شرکت بیمه بازرگانی فعالیت دارند و تعداد ۴۳ شعبه شرکت‌های بیمه بازرگانی، ۲ هزار و ۱۳۰ نمایندگان شبکه فروش، ۱۵ کارگزار فعال، ۵۳ مورد ارزیاب فعال خسارت فعال هستند و حق بیمه سرانه استان ۱۴ میلیون ریال به ازای هر فرد است.

سلطانی نژاد ضریب نفوذ بیمه را یکی از شاخص‌های صنعت بیمه دانست و تصریح کرد: امروز ضریب نفوذ بیمه در کشور حدود ۲ درصد و در استان کرمان ۱.۴ دهم درصد است که از میانگین کشوری کمتر است و کرمان در رتبه ۲۷ قرار دارد و باید کمک کرد تا ضریب نفوذ استان رشد کند.

سلطانی‌نژاد با بیان اینکه کل حق بیمه تولیدی استان تا پایان سال ۱۴۰۱، ۴۷ هزار میلیارد ریال و پرداختی خسارت ۲۹ هزار میلیارد ریال بوده، افزود: اگر شاخص‌های بیمه رشد نکند مشکلاتی را به‌ دنبال دارد.

وی با درخواست از رسانه‌ها و شرکت‌های بیمه برای تبلیغ و فرهنگ‌سازی در راستای شکل‌گیری اعتماد بین مردم و صنعت بیمه، بیان کرد: در حوزه بیمه‌های اختیاری نیز نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق هستیم. البته اگرچه در بیمه‌های اجباری نیز نواقصی وجود دارد اما در حوزه بیمه‌های اختیاری نتوانستیم فرهنگ‌سازی انجام دهیم.


مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان با بیان اینکه ۸۰ درصد اموال دولتی بیمه نیستند، تصریح کرد: حدود ۹۴ درصد واحدهای مسکونی بیمه آتش‌سوزی ندارند. همچنین ۸۲ درصد خودروهای درحال تردد بیمه بدنه ندارند و این درصدها نشان می‌دهد که نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق هستیم تا هم نقش بیمه در اقتصاد مشخص شود و هم اینکه مردم از مزایای صنعت بیمه استفاده کنند.


سلطانی‌نژاد با بیان اینکه مشکلات صنعت بیمه استان به عنوان یکی از موضوعات اصلی شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی گنجانده شده است، بیان کرد: شرکت‌های اقتصادی استان بیمه‌های خود را خارج از استان انجام می‌دهند که امیدواریم این موضوع حل شود. ظرفیت‌های مختلف استان اگر در کنار هم قرار بگیرند می‌توانند به بهبود کسب‌وکار استان کمک کنند.


مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان کرمان گفت: امروز رتبه کسب‌وکار استان از رتبه ۲۱ به ۱۲ ارتقا یافته است و نشان می‌دهد با کنار هم قرار گرفتن ظرفیت‌های استان شاهد اتفاقات خوبی خواهیم بود.

برچسب ها: بیمه ، توسعه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار