مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: ظرفیت تولید سالانه ۲۰۰ میلیون تخم چشم‌زده ماهی قزل‌آلا در استان اصفهان وجود دارد.

 مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: این استان ظرفیت تولید سالانه ۲۰۰ میلیون عدد «تخم چشم‌زده» ماهی قزل‌آلا را دارد و قادر است بخش قابل توجهی از آن را صادر کند.

محمد رضا عباسی  افزود: تخم چشم‌زده ماهی قزل‌آلا به عنوان یک محصول راهبردی در تامین گوشت سفید به شمار می‌رود و در صورت حمایت می‌توان میزان قابل ملاحظه‌ای از آن را صادر کرد.

او با بیان اینکه اصفهان توانایی راه اندازی مراکز مختلف محصولات آبزی را دارد، گفت: این محصول در شهرستان فریدونشهر تولید می‌شود و قابلیت افزایش تعداد مجموعه‌های تولیدی در سایر مناطق را داریم.

عباسی افزود: با همت این مجموعه نمونه و حمایت سازمان شیلاتی کشور و استان، عملیات تکثیر و تولید تخم چشم زده تمام ماده با همکاری مراکز دانشگاهی حدود پنج سال قبل آغاز شد و اکنون در تمام فصول سال امکان تکثیر فراهم است.

 به تخم‌های لقاح یافته ماهی قزل آلا که به اندازه کافی رشد کرده و آماده جابجایی است تخم چشم زده گفته می‌شود.


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.