مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه این رقم، پیش از این، حدود ۶۰ میلیون عدد در سال بود، گفت: تولید این محصول، جلوگیری از واردات و بهبود تامینِ امنیتِ غذایی را در پی دارد.
محمدرضا عباسی افزود: در سالهای گذشته، بخش قابل توجهی از این محصول از کشورهای دیگر وارد میشد که خروج ارز را در پی داشت؛ ولی حالا، تولید داخلی، سببِ حفظِ منابع مالی شده است.
او با اشاره به اینکه ارتقای تولیدِ محصولات این بخش نیازمند وام است، خاطرنشان کرد: استان اصفهان با برخورداری از ظرفیتهای لازم، آب و هوای متنوع و وجود منابع آب شیرین و شور، میتواند در صورت حمایت بیشتر، محصول بیشتری هم تولید کند.