علیرضا آنجلاسی مشاور رئیس و دبیر شورای معاونین سازمان بهزیستی و معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی بهزیستی کشور در سفر به استان فارس و نشست اعضای شورای معاونین بهزیستی این استان گفت: مدیریت در بهزیستی از سختترین مشاغل است و کارکنان بهزیستی و بهخصوص همکارانی که در مراکز شبانهروزی بهزیستی فعالیت میکنند سربازان گمنام جمهوری اسلامی هستند که کار بزرگ صیانت از فرزندان این مرز و بوم که خانواده قادر به نگهداری از آنها نیست را انجام میدهند.
او گفت: دو سال از حضور تفکر و مدیریت جدید در سازمان بهزیستی گذشت و اکنون وارد دوره دو ساله جدید از خدمت شدهایم و ادامه این مسیر مردان میدان خدمت را میخواهد. قطار در حال حرکت خدمت به جامعه هدف برای دوره دو ساله دوم باید با شتاب بیشتری در مسیر خدمت موثر و هدفمند قرار بگیرد. قطعاً این امر حواشی متعددی خواهد داشت که ما را خسته نمیکند و از انگیزه مدیران ما در مسیر خدمت کم نخواهد کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی بهزیستی تصریح کرد: بهزیستی جایی برای یومالحسرت ندارد. اکنون که خداوند فرصت خدمت به ما داده است، هر خدمتی که قابل انجام است و در توان داریم را باید به جامعه هدف خود ارائه دهیم.
آنجلاسی با بیان اینکه هر دوره و فرایندی با یک محوریت و شعار ادامه مسیر میدهد، برای دوسال روبهرو شعار جهاد نظارت در کنار جهاد تبیین را مطرح کرد و گفت: در همه ارکان سازمان باید جهاد تبیین در کنار فعالیتها باشد و همه مردم و مسئولین از عملکرد و اتفاقات مثبتی که در بهزیستی در جریان است آگاه باشند.
او با بیان گستردگی حوزه خدمات سازمان بهزیستی و عدم شناخت برخی مدیران و مسئولان سایر دستگاهها از عملکرد و خدمات این سازمان، برپایی نمایشگاه جهاد تبیین خدمات و عملکرد بهزیستی بههمت روابط عمومی بهزیستی فارس را هم از نقاط مثبت در عملکرد این استان به عنوان الگویی از تبیین فعالیتها عنوان کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان بهزیستی اظهار کرد: واژههایی مثل رهاشدگی، روزمرگی، رخوت و سستی در قاموس بهزیستی و همکارانی که در این سازمان خدمت میکنند نمیگنجد. در ستاد سازمان ۲۵ مورد از اتفاقات مهم و امیدآفرین در بهزیستی فارس را احصا کردیم و با جهاد نظارت بهصورت ناشناس و سرزده به بررسی میدانی عملکرد بهزیستی فارس پرداختیم و امروز میتوان گفت در بهزیستی فارس رهاشدگی، روزمرگی و سستی ندیدم.
آنجلاسی، عملکرد بهزیستی فارس را چراغ راهی برای بهزیستی سایر استانها عنوان کرد و افزود: به تمام مدیران کل و روسای شهرستانها اعلام میکنم ما پشت درب اتاق مدیران کل حاضر هستیم.
او در ادامه به تشریح تعدادی از موارد احصا شده در بهزیستی فارس ضمن بازدید سرزده و نامحسوس در معیت مشاور رئیس سازمان بهزیستی در امور مجلس و استانها پرداخت و گفت: صحتسنجی خدمت اعلام شده توسط بهزیستی فارس در مجموعه ورزشی شادزیست در خصوص ارائه خدمات رایگان به جامعه هدف را با حضور ناشناس در محل این مجموعه ورزشی انجام دادیم و خرسندیم که در طول چندماه گذشته بیش از ۷هزار نفر از جامعه هدف بهزیستی فارس از خدمات رایگان این مجموعه بهرهمند شدهاند و این نمونه یک کار فاخر بی منت برای جامعه هدف است.
استفاده از مترجم زبان اشاره در خبر سیمای فارس
آنجلاسی به استفاده از مترجم زبان اشاره در خبر سیمای فارس که پیرو انعقاد تفاهمنامه چهارجانبه فی مابین بهزیستی فارس، صدا و سیمای فارس، شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز انجام گرفته است، اشاره کرد و افزود: این نمونه یک کار فاخر و بیمنت است که در دل آن جهاد تبیین نهفته است و صحتسنجی این موارد در استان فارس نشان میدهد جامعه هدف ما در بهزیستی استان فارس نه تنها رها نشدهاند بلکه علاوه توانمندسازی مادی و اقتصادی به توانمندسازی روحی، فرهنگی و معنوی آنها هم توجه ویژه میشود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان بهزیستی، برپایی ۱۹سال همایش کشوری ادبیات عاشورایی به همت بهزیستی فارس را هم مصداق مثبتی از عملکرد بهزیستی فارس در بعد توانمندسازی معنوی و فرهنگی جامعه هدف عنوان کرد و گفت: باید در سراسر کشور به این موضوع توجهی ویژه شود.
او همچنین به عملکرد خلاقانه بهزیستی فارس در برپایی یکشنبههای تعاملی پرداخت و این را پیامی مخابره شده از بهزیستی فارس برای همه استانها به عنوان تجربهای موفق و کارآمد دانست و در ادامه نیز تشکیل کانون بازنشستگان بهزیستی فارس و توجه مدیر کل بهزیستی فارس به بازنشستگان را خاطرنشان کرد و افزود: بهزیستی فارس حتی پرسنل بازنشسته خود را هم رها نکرده است.
آنجلاسی به صحت سنجی خدمات مرکز مشاوره حضوری غرب شیراز به عنوان خدمت مثبت و موثر بهزیستی فارس به جامعه هدف اشاره کرد و همچنین خدمات دندانپزشکی رایگان تحت بیهوشی به مددجویان دارای معلولیت ذهنی شدید تحت پوشش بهزیستی فارس پیرو توافق مدیر کل بهزیستی فارس با رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز را نقطه عطفی در خدمات بهزیستی فارس برشمرد که باید سایر استانها هم توجه به این مهم را در دستور کار قرار دهند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان بهزیستی اظهار کرد: صحتسنجی ارائه رایگان ویلچر و سمعک به همه دانشآموزان نیازمند تحت پوشش و واجد دریافت این خدمت استان فارس در یک روز و یک ساعت، که بیانگر توجه ویژه به دانشآموزان و تحصیل ایشان است نیز انجام شده است و باید گفت رویدادهایی در خور که در ایجاد حال خوب و توانمندسازی جامعه هدف موثر هستند، در بهزیستی فارس جریان دارد.
او، مساجد را مهمترین پایگاههای اطلاعرسانی عنوان کرد و مدیران استانها در کل کشور را به استعانت از قرآن مجید و حضور در مساجد را توصیه کرد و گفت: برپایی میز ارتباطات مردمی در مساجد قطعا آوردههای مفیدتری دارد که خدمت بی منت توام با برکت را برای جامعه هدف رقم میزند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان بهزیستی در ادامه این مبحث به اهمیت انس با قرآن در خانههای کودک و نوجوان و مراکز بهزیستی پرداخت و گفت: توجه به ادبیات معنوی در خانههای کودک و نوجوان بهزیستی فارس محسوس است و بهصورت ویژه انجام میشود
نجلاسی با اشاره به برپایی بیش از ۴۰۰ مورد میز ارتباطات مردمی در سراسر فارس که عمدتا در مساجد و حسینیهها برپا شده است، بهزیستی فارس را پیشرو در برپایی میز ارتباطات مردمی در محلات کم برخوردار و مساجد عنوان کرد
تشکیل دبیرخانه دائمی در بهزیستی برای جهاد نظارت
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان بهزیستی، تشکیل دبیرخانه دائمی و ملی با عضویت ۴۷۳ رئیس شهرستان از سراسر کشور و مدیران کل بهزیستی استانهای کشور پس از برپایی رویداد ملی همافزایی مدیران بهزیستی را ادامه جهاد نظارت در سازمان بهزیستی عنوان کرد و افزود: تمام نیروهای بهزیستی از ستاد تا صف دیده میشوند و نظرات و پیشنهادات ایشان از طریق این دبیرخانه به سمع رئیس سازمان و در ادامه مجلس و دولت خواهد رسید.
آنجلاسی، جشنواره شهید رجایی را ملاکی مهم برای سنجش عملکرد مدیران و دستگاهها عنوان کرد و با اشاره به اخذ تندیس و لوح در هجدهمین جشنواره شهید رجایی توسط معاون وزیر ورئیس سازمان بهزیستی کشور به عنوان دستگاه برتر، گفت: مدیرانی که در حوزه اشتغال حائز رتبه شدهاند، برای بهزیستی افتخاری مضاعف آفریدند و بهزیستی فارس هم در این زمینه با راهاندازی ۳۰ غرفه صنایع دستی در سه نقطه از شهر شیراز در قالب استاد شاگردی بهصورت کاربردی و با همکاری اداره صنایع دستی فارس و بهرهمندی از استادکاران حرفهای فعالیت کرده و به آموزش، ایجاد اشتغال، برپایی نمایشگاه دائمی و برندسازی محصولات جامعه هدف پرداخته است.
دبیر شورای معاونین بهزیستی کشور همچنین با حضور در جمع نخبگان دارای معلولیت بهزیستی فارس و در راستای دستور قادری معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در جهت تشکیل بنیاد نخبگان افراد دارای معلولیت، بهزیستی فارس را به عنوان استان پاییلوت تشکیل بنیاد نخبگان دارای معلولیت معرفی کرد.
آنجلاسی با اشاره به ظرفیت نخبگان و لزوم بهرهمندی از توانمندی، خلاقیت و ایدههای ایشان در سیاستگذاریهای سازمان بهزیستی آغاز عملیات تشکیل بنیاد ملی نخبگان را خروجی این نشست عنوان کرد و گفت: اساسنامه بنیاد در فارس تدوین شود و تا هفته بزرگداشت افراد دارای معلولیت و با تایید رئیس سازمان بهزیستی، نهایی و اجرایی شود.