عباس میرزاحسینی با اشاره به تعیین مناسبتهای جدید برای درج در متن و ضمیمه تقویم رسمی کشور در ۱۴۰۳ از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: هدف از نامگذاری روزها و مناسبتهای خاص، تقویت مولفههای هویت ملی ایرانیان و بزرگداشت شخصیتها، ارزشها و تحکیم پیوندهای دینی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و علمی در جامعه است.
وی افزود: پیشنهاد نامگذاری روزها و مناسبتها از سوی اشخاص (اعم از حقیقی و حقوقی) به شورای فرهنگ عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه میشود، کارگروه نامگذاری روزها و مناسبتهای خاص پیشنهادها را بررسی و پس از بررسی و تصویب در شورای فرهنگ عمومی برای تأیید نهایی به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی میرساند و به عنوان روز و مناسبت خاص، حسب مورد در متن یا ضمیمه تقویم درج میشود.
رئیس مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد: بنا به پیشنهاد شورای فرهنگ عمومی؛ در جلسه ۸۸۹ مورخ هجدهم مهر ۱۴۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی ۸ روز جدید به مناسبتهای تقویم اضافه یا اصلاح شدند.
میرزاحسینی با اشاره به مناسبت «شب یلدا» در تقویم ادامه داد: سیام آذرکه به عنوان شب یلدا در تقویم است تغییری نداشته است. متناسب با فرهنگ و سنتهای ایرانی اسلامی که در شب یلدا مرسوم بوده، «روز ترویج میهمانی و پیوند با خویشان» نیز به نام این روز اضافه شده که نه تنها تفاوت ماهوی با آداب و رسوم این شب ندارد بلکه بر هویت ملی و فرهنگ تمدن ایرانی اسلامی تأکید دارد.
وی همچنین درباره مناسبت «چهارشنبهسوری» نیز به ایسنا گفت: سهشنبه آخر سال نیز برای نخستین بار به تقویم رسمی کشور اضافه شد چرا که این روز همواره به صورت غیررسمی و بر مبنای آداب و رسوم ایرانی مورد توجه بود، اما با نظر کارشناسان و صاحبنظران کارگروههای تخصصی در شورای فرهنگ عمومی برای توجه به هویت ایرانی برای نخستین بار این روز با نام «روز تکریم همسایگان» به تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران اضافه شده است که این نامگذاری مقوم فرهنگهای ایرانی اسلامی است.
رئیس مرکز رسانه و روابط عمومی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: همچنین یک اردیبهشت به عنوان روز نثر فارسی، ۱۰ تیر به عنوان روز دیپلماسی فرهنگی و تعامل با جهان، ۱۰ مهر روز نخبگان، ۳۰ آبان روز قهرمان ملی، ۱۵ اسفند روز آموزش همگانی حفظ محیط زیست و دوم محرم به عنوان روز امر به معروف و نهی از منکر در نظر گرفته شده است.
توی ایران همه اقوام با اقلیت های مختلف زندگی می کنند مثل ارامنه که کریسمس دارند جشن می گیرند اما باید گفت که چند درصد ایران هستند؟
آیا این درست که کریسمس گرفتن ارامنه را با شب یلدا که کل ایران در آن سهیم هستند و برگزار می کنند مقایسه کرد؟
چند درصد مردم ایران جشن هالووین برگزار می کنند که آن را با یلدا مقایسه می کنید؟ اصلا به درصد نمیرسه
حقیقت تلخ است اما واقعیت دارد و بعضی ها چشم دیدن واقعیات موجود ندارند.
عذرخواهم ميشه بفرمایید پس چرا مجلس دنبال رو طرحی برای تعطیلی آخر هفته ها به دو روز جمعه و شنبه است؟؟
آیا برداشت از ایده دشمنان نیست؟
خیلی تعصب داری اول زبان ۵۰۰۰ هزارساله ت رو پیدا کنو با اون زبان بنوبس.
فرهنگ ما عربی نبست . زبان عربی رو هم ایرانیها توسعه دادند و به شکل دلخواه خود قواعدش رو تعریف کردند........
از اون طرفم مردم تشویق به ازدواج فرزند آوری 4 قلو زایی!! می کنند!!
بعد هم وسط روز روشن دروغ از آمار رشد 42 درصدی تخصیص ارز برای وارد کنندگان نسبت به سال قبل می دهند!!! یکی نیست بپرسه وقتی دارند آمار گل بلبل می دهند اگر رشد داشتیم پس چرا توی تامین مواد شیر خشک که 60_70 درصدش وارداتی نیاز به ارز چرا مانده ایم که الان به این روز رسیدیم!؟
مطمئن باشید این بلایی که سر قیمت گندم خرید گندم از کشاورز و تسویه حساب پول بدبخت کشاورز امسال آورند یکی دو سال دیگه توی تامین گندم هم خواهيم ماند چون کسی رغبتی به کاشت نخواهد داشت.
هر چقدر دلت میخاد سانسور کن حقایق واقعی توی جامعه رو فردا روز ماه از پشت ابر زد بیرون بعد تیتر میزنی کاسه چکنم چکنم دستتون باید بگیرید.
از یک سال سه ماهش که تابستونه
در ماه 4_5 تا جمعه
بعضی ماه ها مابین تعطیلات
فصل پاییز زمستون که گرفتار آلودگی تعطیلی مدارس علل خصوص مقطع ابتدایی و مهد ها که پایه هستند
اسفند که 23_24 روزه که چهار روزش جمعه است
فروردین که قربونش بریم نصف ماهه یعنی 15 روز که دو روزش دوباره جمعه است که ميشه 13 روز این وسط یکی دوروز تعطیلی مناسبتی هم داشته باشه کلا ميشه 10 روز!!
تهش حساب کنیم از 9 ماه تحصیلی که 270 روز باشه کلا 170_180 روزش یعنی 6 ماه مدارس بخش آموزشه
این وسط دنبال یه طرحی هم هستند که تعطیلی آخر هفته دو روز باشه!!!
نسل آینده نسل بی سواد
نسل بی سواد یعنی عقب ماندگي یک کشور
سوال اینجاست که چند درصد از مردم ایران کریسمس و اون هالووینی که تو میگی رو برگزار می کنند؟ به درصد هم می رسند؟ از همه مهمتر مقایسه کردن شب یلدا که کل ایران در آن سهیم هستند با آمار کمتر از درصد برگزار کننده کریسمس و هالووین درست است؟
منطق بعضی ها فقط خود بینی است تا واقعیت بین.
علت این همه تغییر چیه؟؟؟
مگه عناوین شب یلدا و چهارشنبه سوری که جزء فرهنگ کشورماست، چه ایرادی داره؟؟
الان مردم دیگه نه دینی دارن و نه سنتی واسشون گذاشتید
ترقه بازی و غیره جایی یک انحرافه