پرویز بستانچی معاون بهبود تولیدات دامی آذربایجانغربی گفت: هم اکنون ۷ زنجیره تولید گوشت در استان فعال است که یک حلقه کامل را تشکیل میدهند و در قالب هفت هلدینگ فعالیت دارند و زنجیره هشتم نیز به زودی راه اندازی میشود.
وی با اشاره به اینکه تمامی حلقههای صنعت گوشت مرغ شامل مزارع مرغ اجداد، مرغ مادر گوشتی، مرغ گوشتی، کشتارگاههای تمام اتوماتیک، کارخانجات جوجه کشی، خوراک طیور و فروشگاههای عرضه گوشت مرغ در استان شکل یافته، اضافه کرد: این موضوع بستری مطلوب برای تولید مرغی با اصالت کامل ایرانی آرین است.
معاون بهبود تولیدات دامی آذربایجانغربی با اشاره به اینکه توسعه زنجیرهها باعث میشود در تولید مشکلات کمتری وجود داشته باشد، گفت: درصدد راه اندازی زنجیره تولید گوشت مرغ در شمال استان هستیم و به زودی کلنگ زنی کارخانه انجام میشود.
وی در ادامه افزود: ۲ واحد پرورش شترمرغ پرواری در استان فعال است که یک واحد در میاندوآب و یک واحد در خوی با یک هزار و ۲۴ قطعه فعال است و واحد دیگر با سه هزار قطعه در بوکان فعال سازی شدهاست.
بستانچی با اشاره به اینکه ارزش گوشت شتر مرغ برابر گوشت قرمز است و جایگزین برای گوشت قرمز میتواند باشد، گفت:، چون فرهنگ استفاده نهادینه سازی نشده، استقبال چندانی از این نوع گوشت در استان صورت نمیگیرد.
آذربایجانغربی دارای ۷۶۰ واحد مرغداری است که شامل تمام زنجیرههای تولید مرغ هستند.