
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، حمید رضا عزتی سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گفت: پارسال ۲ هزار تن گوشت بوقلمون در واحدهای پرورشی استان تولید شد که این میزان امسال ۳۰ درصد بیشتر شده است.
عزتی افزود: مدت زمان دوره پرورش گوشت بوقلمون ۴ ماهه و بیشترین پراکنش واحدهای تولیدی در شهرستان تاکستان با ظرفیت ۵۰ هزار قطعه است.
به گفته او، دارا بودن ترکیبات پروتئین بالا، کمترین کلسترول املاح و اسید آمینه ضروری از مهمترین خصوصیات گوشت بوقلمون است.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گفت: راه اندازی مجدد یکی از واحدهای پرورش بوقلمون در استان با ظرفیت ۳۶ هزار قطعه در مرحله اول، این استان را به یکی از قطبهای مهم تولید گوشت بوقلمون تبدیل کرده است.
انتهای پیام/