نادر نوروزی شهردار کرمانشاه در حاشیه همایش بیست و پنجمین سالگرد تاسیس شرکت بازیافت مواد و تولید کود آلی کرمانشاه که امروز (هفتم آبان) در محل سایت بازیافت برگزار شد، در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیت ۲۵ ساله شرکت بازیافت پسماند کرمانشاه، گفت : در حال حاضر روزانه ۷۵۰ تن پسماند در شهر کرمانشاه تولید میشود که این پسماندها پس از جمع آوری، در این سایت بازیافت میشود.
وی افزود: پسماندها دراین محل به کمپوست تبدیل شده که برای اراضی کشاورزی قابل استفاده است.
نوروزی با اشاره به تجمیع این کمپوستها گفت: خوشبختانه دستور وزیر جهاد کشاورزی برای فروش این کمپوستها و استفاده از آن در اراضی کشاورزی و یا حتی صادرات آن را هم گرفتهایم و امیدواریم به زودی کار فروش آنها انجام شود.
نوروزی با اشاره به لزوم تکمیل و توسعه سایت بازیافت پسماند کرمانشاه، گفت: در فاز توسعه این طرح باید بتوانیم سایت بازیافت نخاله را هم راه اندازی کرده و محصولات مختلف از جمله مصالح ساختمانی از آن تولید کنیم.
شهردار کرمانشاه خاطرنشان کرد: در سفر رییس جمهور ۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل این مرکز اعتبار اختصاص داده شده و تسهیلات بانکی هم درخواست شده است.
وی افزود: با اجرای این طرح، کرمانشاه اولین شهری خواهد بود که نخالههای ساختمانی آن بازیافت میشود.
شهردار کرمانشاه در خصوص مشکلاتی که در خصوص رفت و روب و نظافت شهری وجود دارد، به کمبود نیروی انسانی اشاره و تصریح کرد: بر اساس استانداردها باید به ازای هر هزار نفر جمعیت، شش نیرو شامل دو نیروی اداری و چهار نیروی خدمات رسان در شهرداری داشته باشیم، درحالیکه در حال حاضر با ۴۴۳۵ نیرو شهرداری کرمانشاه را مدیریت میکنیم.
وی افزود: با توجه به این تعداد، در حال حاضر ۱۷۰۰ نیروی خدمات رسان کمبود داریم و امیدواریم بتوانیم جذب نیرو داشته باشیم.
نوروزی گفت: از طرفی تجهیزات ما فرسوده است و اخیرا با بودجهای که از محل اعتبارات اربعین تامین شده توانسته ایم هشت دستگاه ماشین آلات خریداری کنیم که جوابگو نیست.
وی تاکید کرد: اگر نیروی انسانی تقویت شود و ماشین آلات فرسوده نوسازی شوند، قطعا وضعیت خدمات شهری هم بهبود مییابد که این کار نیامند تامین اعتبارات است.
شهردار کرمانشاه از تلاشهای یک ربع قرن خانم هایده شیرزادی در بحث بازیافت زباله قدردانی کرد و افزود: اقدام ایشان در راه اندازی سایت بافت زباله یک اقدام منحصر به فرد در کشور بود و ایشان کرمانشاه را به اولین شهری تبدیل کرد که زبالههای آن بازیافت میشود.
نوروزی گفت: خانم شیرزادی با کوله باری از دانش ۲۵ سال پیش به ایران برگشتند و تلاش کردند خدمت شایستهای به آب و خاک مادری خود عرضه کنند و ما هم در شهرداری به عنوان شریک تجاری ایشان هرکار که بتوانیم برای توسعه فعالیت هایشان انجام خواهیم داد .