مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: زیرساخت‌های انتقال با هدف بهبود عملکرد سرویس‌های مخابراتی در ۴۷ روستای استان توسعه یافت.

آزاد حکمت اظهار داشت: اجرای پروژه‌های توسعه‌ای در حوزه سیستم‌های انتقال موجب، تقویت و افزایش پهنای باند و دیتا برای اپراتور‌های تلفن همراه و اینترنت پرسرعت مخابرات می‌شود.

مدیر مخابرات منطقه کردستان تصریح کرد: در نیمه اول سال جاری در ۴۷ روستای استان، تجهیزات CWDM و PHD با صرف ۷۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار نصب و راه‌اندازی شده‌اند.

وی اعلام کرد: این پروژ‌ها در هفت روستای شهرستان مریوان، ۶ روستای شهرستان سقز، ۹ روستای شهرستان بیجار، ۱۱روستای شهرستان سنندج، ۶ روستای شهرستان دیواندره، چهار روستای شهرستان دهگلان، سه روستای کامیاران و یک روستای شهرستان قروه عملیاتی و به بهره‌برداری رسیده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان خاطرنشان کرد: با این اقدام شاهد ارتقای سطح کیفی خدمات دیتایی به مشتریان ساکن در نقاط روستایی به میزان قابل ملاحظه‌ای هستیم.

حکمت اضافه کرد: با اجرای این پروژه زیرساخت‌های دیتایی با کیفیت مطلوب‌تر نیز برای دیگر اپراتور‌های تلفن همراه توسط مخابرات منطقه کردستان فراهم شده است که در صورت نیاز این بستر در اختیار آن‌ها قرار خواهد گرفت.

اجرای بیش از۱۴۱میلیارد ریال پروژه مخابراتی در بیجار

مدیر مخابرات منطقه کردستان همچنین گفت: ۱۶ پروژه مخابراتی با سرمایه‌گذاری۱۴۱میلیارد و۷۰۰میلیون ریال در نیمه اول سال جاری در شهرستان بیجار اجرا و به بهره‌برداری رسیده است.

حکمت با بیان اینکه تعداد چشمگیری از پروژه‌ها در نقاط روستایی اجرا شده است افزود: این امر به منظور برقراری عدالت اجتماعی در ارائه یکسان خدمات مخابراتی صورت گرفته است.

وی اظهار داشت: نصب و راه‌اندازی تکنولوژی و تجهیزات CWDM در سایت باباسرخه، تپه محمدی، برگشاد، مرکز نجف‌آباد، زرین آباد، صادق آباد، برجگه، خودلان و خسروآباد با اعتبار۱۵میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال از جمله پروژه‌های اجرا شده در نقاط روستایی این شهرستان است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان به اجرای زیرساخت‌های شبکه FTTH در شهرک اندیشه شهرستان بیجار اشاره کرد و گفت: برای اجرای این پروژه چهار میلیارد ریال اعتبار صرف شده است.

وی بیان داشت: با هدف بهبود عملکرد و ارتقا سطح کمی خدمات سرویس تلفن ثابت در روستا‌های دوسر و حسین آباد سیاه منصور دو مرکز جدید تلفن ثابت با سرمایه‌گذاری دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال تاسیس و با نصب و راه‌اندازی تجهیزات لازم به بهره‌برداری رسیده است.

حکمت اظهار داشت: در حوزه شبکه ارتباطات سیار نیز با تامین۱۲۰میلیارد ریال تکنولوژی نسل چهارم تلفن همراه بر روی سایت‌های میدان معلم و بنت الهدی نصب و راه‌اندازی شده است.

وی افزود: با انجام این پروژه مشتریان ساکن در محدوده سایت‌های ارتقا یافته می‌توانند از پوشش و آنتن‌دهی مطلوب تلفن همراه در دو بخش voice و data بهره‌مند شوند.

حکمت انتقال پیام، دسترسی به محتوا‌های فضای مجازی با سرعت بالاتر با بهره گیری از اینترنت همراه و ایجاد شرایط برای کسب و کار‌های بومی در بستر دیتا را از مزایای پروژه ارتقا تکنولوژی تلفن همراه اول اعلام کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار