در طرح تفکیک زباله که پارسال کلید خورده، خشک کردن پوست میوه‌ها برای جلوگیری از تولید شیرآبه پسماند و استفاده از آن برای علوفه‌های دامی مدنظر است.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان درحاشیه نشست کارگروه مدیریت پسماند گفت: تفکیک زباله از مبدا در دستورکار است و با توجه اینکه ۷۰ درصد پسماندهای خانگی از نوع تر است، از این رو ترویج فرهنگ و اجرای طرح خشکاله از سوی یک شبکه زیست محیطی در شهرهای ساوه و زرندیه در حال انجام است.

یوسفی افزود: در این طرح که پارسال کلید خورده، خشک کردن پوست میوه‌ها برای جلوگیری از تولید شیرآبه پسماند و استفاده از آن برای علوفه‌های دامی مدنظر است ،که مقرر شد دستورالعمل آن بازنگری نهایی شود و اجرای طرح ابلاغ گردد.

او با اشاره به دفن پسماندهای صنعتی گفت: با توجه به شمار بالای واحدهای صنعتی در ساوه و زرندیه، ۲ ناحیه برای دفن پسماندهای صنعتی جانمایی شده است.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان افزود: با توجه به اینکه سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می‌شود از این رو باید دفن این نوع پسماند مدیریت شود و برای این منظور باید از ظرفیت سرمایه گذاران مجرب بهره گیری شود.

یوسفی گفت: در خصوص محل دفن پسماندهای صنعتی مطالعات لازم صورت گرفته شده اما به لحاظ وجود بعضی مباحث اجتماعی مقرر شد با حضور مشاور، مجدد مورد بررسی قرار گیرد تا طرح اجرایی شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار