مجید جعفری معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ۴۵ هزار تن گوشت قرمز طی نیمه نخست امسال در استان تولید شد که رتبه نخست تولید گوشت قرمز همچنان متعلق به خراسان رضوی است.
او افزود: این میزان تولید گوشت قرمز در خراسان رضوی مشابه تولید مدت مشابه پارسال است و در این زمینه مشکلی در تولید نداریم.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: استان اصفهان با اختلاف تولید ۱۵ هزار تن گوشت قرمز پس از خراسان رضوی دومین تولید کننده گوشت قرمز کشور است.
جعفری بیان کرد: در حال حاضر جمعیت دام سبک گوسفند و بز استان ۶ میلیون و ۸۰۰ راس و جمعیت دام سنگین گاو و گوساله ۳۱۶ هزار راس است.
او تصریح کرد: هم اکنون ۱۲ درصد گوشت قرمز کشور در استان خراسان رضوی و ۷۵ درصد پروتئین این استان نیز توسط دامداران سبک تولید میشود.