سیدحیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو گفت: بررسی ها نشان می دهند که نیاز کشور ۶۰ میلیون قوطی شیر خشک رگولار و ۱۵ میلیون قوطی شیر خشک رژیمی در سال است که شیرخشک رژیمی به کشور وارد و رگولار در ایران تولید می شود.
او گفت: به دلیل این که ارز تامین شیر خشک ترجیحی است، این احتمال وجود دارد که مقداری از آن قاچاق شود. با ثبت شیر خشک در سامانه تیتک مشکل نشتی و قاچاق شیر خشک بر طرف خواهد شد.
رئیس سازمان غذا و دارو بیان کرد: مرحله اول تامین داروی بیماران SMA در حال انجام است و اگر نتایج مطالعاتی فاز اول مشخص و تعیین شود، مرحله دوم تامین داروی بیماران SMA انجام خواهد شد.
او ادامه داد: اگر مردم در منطقه ای دچار کمبود شیر خشک شدهاند، از برند مشابه استفاده کنند. این مسئله هیچ مشکل خاصی را ایجاد نخواهد کرد و خیلی از نام های تجاری مشابه، قابلیت مصرف دارند.
محمدی گفت: تامین شیر خشک با توجه به این که مشکلاتی در زمینه انتفال ارز داشت، مدتی دچار مشکل شده و کمبود پیدا کرده بود. تا زمانی که بازار نیاز خود را بر طرف کند، کمی زمان بر است؛ اما به طور کلی موضوع شیرخشک رفع شده است.
شعار فرزندآوری برای شماست و هزینههای سرسامآور درمان،آموزش و ...برای ما.
برای این کار داروخانه ها باید یک نفر برای ثبت بارکد در سیستم تیتک استخدام کنند این هزینههای داروخانه را سرسام آور اضافه کرده است
وقتی کارخانه تولید کننده شیر خشک را در شبکه رسمی توزیع می کند چطور قاچاق صورت می گیرد؟
برای مردن هم باید. رفت تو صف
تو شیراز شیر خشک دو هیچ نوع و برندی وجود نداره
اینقدر دروغ میگید خسته نمیشید
دروغ گو