مجتبی استوار زاده با اشاره به اینکه درصد زیادی از مردم راور در زمینه کاشت، برداشت و خرید و فروش پسته اشتغال دارند، گفت: به منظور پیشگیری از سرقت این محصول کشاورزی و با توجه به اینکه بخشی از محصول پسته مسروقه، از سوی مالخرها خرید و فروش میشود، دستگاههای انتظامی و امنیتی بایستی به منظور شناسایی افراد متخلف و معرفی آنان به دستگاه قضایی تلاش کنند.
او افزود: مغازه داران دارای پروانه کسب باید از خرید پسته مشکوک به سرقت و یا خرید از افراد ناشناس بدون اطمینان از مالکیت محصول، خودداری کنند؛ زیرا در صورت اثبات خرید پسته مسروقه، دستگاه قضایی با آنان برخورد قانونی خواهد کرد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور بیان کرد: خرید و فروش پسته به صورت سیار و یا در واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب معتبر که در فصل برداشت پسته در این شهر دایر میشوند، ممنوع است، در صورت اثبات تخلف واحدهای صنفی خاطی پلمب و وسایل نقلیه مربوطه توقیف میشوند.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور به کشاورزان پسته توصیه کرد: برای فروش محصول کشاورزی خود به واحدهای صنفی دارای پروانه کسب معتبر مراجعه و از فروش پسته به افراد ناشناس و فاقد اعتبار به صورت نسیه خودداری کنند؛ زیرا ممکن است با امتناع از پرداخت وجه از جانب خریدار مواجه شوند و سهل انگاری کشاورزان در فروش محصول پسته خود منجر به تشکیل پروندههای قضایی متعدد در دادگستری راور شده است.