روابط عمومی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، فرامرز مبارکی گفت: پیش بینی میشود امسال بیش از هزار و ۵۰۰ تن کدو در منطقه برداشت و به بازارهای مصرف شهرستانهای استان بخصوص شهرستان چابهار، ایرانشهر، سرباز گسیل شود.
وی اضافه کرد: کشت این محصول، طی ماههای خرداد و تیرماه انجام و پس از ۹۰ تا ۱۱۰ روز برداشت این محصول انجام میگیرد.
مبارکی بیان کرد: پس از برداشت این محصول بقایای بوته محصول به عنوان یک کود به خاک برگردانده میشود و باعث احیای و حاصل خیزی خاک و بهبود باروری اراضی کشاورزی است.