معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان در جریان سفر به شهرستان سقز در جلسه بررسی کلان پروژههای این شهرستان با اشاره به وجود پروژههای ناتمام و غیرفعال در سالهای گذشته از جمله ساختمان شماره ۲ فنی و حرفهای و تعدادی طرح دیگر، اظهار کرد: باید این طرحها در کمترین زمان ممکن تکمیل و به بهرهبرداری برسند.
کیومرث حبیبی اظهار داشت: اگر فعالسازی برخی از این پروژههای ناتمام هماکنون در جریان قرار گرفته، نشاندهنده پیگیری مجدانه و مطالبه گرانه فرماندار سقز بوده است.
او با اشاره به خدمات و سرویسدهی فرودگاه سقز در آینده به تعدادی از شهرستانهای استان کردستان و آذربایجان غربی، اتمام فرودگاه سقز را بسیار ارزشمند و آن را محرک توسعه منطقه و دغدغه جدی دولت و مردم برشمرد.
حبیبی تصریح کرد: انتقال آب شهر سنندج، راه آهن سنندج- همدان و فرودگاه سقز سه پروژه کلان استان بوده است که مدیران همواره به جد برای اتمام آن تلاش نمودهاند، هماکنون انتقال آب به اتمام رسیده است و اتمام دو طرح دیگر فرایند خوبی را طی میکند.
او ادامه داد: طرح فرودگاه سقز در هشت ماه اخیر به صورت روزانه کنترل شده و این طرح جزو کلان پروژههایی است که مشکل تأمین اعتبارات مالی ندارد.
حبیبی از بررسی ۵۱ پرونده شهرستان سقز در کمیسیون ماده ۵ استانی خبر داد و خواستار تسهیلگری ادارات کل برای رفع مشکلات و موانع حوزه شهرسازی شد و بر رعایت اصول شهرسازی و ضرورت بهسازی بافت فرسوده شهری با استفاه از پتانسیل مهندسان سقزی تأکید کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان با اشاره به بازدید از عملیات اجرایی ساخت باند دوم جاده سقز – بوکان در مسیر کریدور شمالغرب به جنوبغرب طی چند روز گذشته و با توجه به زمانبر بودن ساخت این مسیر بزرگراهی خاطرنشان کرد: شرکت ساخت و توسعه استان کردستان، اداره کل راهداری و پیمانکار پروژه هماهنگیهای لازم جهت اتمام این قطعه را انجام دهند.
حبیبی با اشاره به بازدید از تقاطع غیر همسطح کنارگذر، بر تأمین روشنایی آن توسط شرکت توزیع برق و استانداردسازی آن تأکید کرد و ضمن بازدید از ساختمان آموزش فنی و حرفهای سقز هم، خواستار از سرگیری ساخت این پروژه شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان در بخش دیگری از سفر یک روزه به شهرستان سقز، در جلسه با اعضای سازمان نظام مهندسی شهرستان شرکت و بر استفاده از توان و پتانسیل نیروهای بومی در اتمام پروژههای استانی تأکید کرد.
او در ادامه لزوم بهرهمندی از توانایی مهندسان نظام مهندسی سقز در ساخت و سازها، تدوین فرآیندهای الکترونیک برای تسهیل و تسریع در نظارتهای حوزه شهرداری، توزیع عادلانه واگذاری نظارتها به مهندسان، استفاده بیشتر از ظرفیت نقشهبرداری، ورود نظام مهندسی ساختمان به حوزه نظارت ساخت و سازها در نهضت ملی مسکن، بنیاد مسکن و شهرک صنعتی و بهرهبرداری از ساختمان ۷ طبقه نظام مهندسی و واگذاری کار به مهندسان بر اساس متراژ را مورد تأکید و در دستور کار قرار داد.
حبیبی همچنین در جلسه شورای مسکن شهرستان سقز، گفت: ادامه تلاشهای استانی و شهرستانی برای ارتقای رتبه استان از ۳۱ به ۶ کشوری در بحث نوسازی بافت فرسوده شهری و روستایی و واگذاری گروهی در طرح نهضت ملی مسکن قابل تقدیر است و این روند باید استمرار یابد.
او، واگذاری زمین در بحث جوانی جمعیت، فرآیند قرعهکشی زمینهای ۱۱۲ هکتاری در سقز، ساماندهی مشاوران املاک، هزینههای آمادهسازی زمین، تهیه طرح تفکیکی اراضی جدید، بررسی آخرین وضعیت شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر و ضرورت ورود سایر بانکها به بحث تسهیلات نهضت ملی مسکن را از دیگر مواردی برشمرد که توجه به آن را ضروری و در رأس امور قرار میدهد.