آقای مجید اسدالهی گفت: باید ظرفیتسنجیهای جدید در زیربخشهای محصولات مختلف کشاورزی منطبق با تغییرات کشت و تولید محصولات جدید در هر منطقه برنامهریزی شود، در این خصوص مولفههای کم آببر بودن و ... در محصولات زراعی و باغی و همچنین استفاده از تکنیکها و روشهای جدید تولید (سیستمهای مدرن در مرغداریها و دامداریها، پرورش ماهی در قفس و...) بهمنظور افزایش عملکرد محصولات پیشبینی میشود.
او افزود: اگر نیاز به جایگزینی محصولات قبلی باشد و یا نیاز به فرآوری محصول وجود داشته باشد، پیشبینی کارخانجات صنایع تبدیلی این محصولات جدید نیز در این مناطق و قطبهای تولیدی لحاظ میشود.
معاون صنایع تبدیلی و غذایی مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی ادامه داد: متناسب با برنامههای سایر معاونتها (زراعت، باغبانی، دام و ...) اگر قرار باشد جایگزینی در تنوع محصول و یا تغییر در سطح کشت وجود داشته باشد، متناسب با تغییرات باید حوزه صنایع تبدیلی و غذایی، خود را با این تغییرات منطبق کند.
او اضافه کرد: تسهیل صدور مجوزهای کارخانجات صنایع تبدیلی نیز از جمله برنامهها و رویکردهایی است که به توسعه این صنایع و کمک به حلقههای اصلی زنجیره ارزش کمک کند.
اسدالهی گفت: در سیاستهای توسعه گلخانهای مباحث مدیریتی آب مطرح میشود، با توسعه شهرکهای گلخانهای میتوانیم در کنار این شهرکها، شهرکهای صنایع غذایی را احداث کنیم.