اسدالهی گفت:تسهیل صدور مجوزهای کارخانجات صنایع تبدیلی از جمله برنامه‌هایی است که به توسعه این صنایع کمک می کند.

آقای مجید اسدالهی گفت: باید ظرفیت‌سنجی‌های جدید در زیربخش‌های محصولات مختلف کشاورزی منطبق با تغییرات کشت و تولید محصولات جدید در هر منطقه برنامه‌ریزی شود، در این خصوص مولفه‌های کم آب‌بر بودن و ... در محصولات زراعی و باغی و همچنین استفاده از تکنیک‌ها و روش‌های جدید تولید (سیستم‌های مدرن در مرغداری‌ها و دامداری‌ها، پرورش ماهی در قفس و...) به‌منظور افزایش عملکرد محصولات پیش‌بینی می‌شود.

او افزود: اگر نیاز به جایگزینی محصولات قبلی باشد و یا نیاز به فرآوری محصول وجود داشته باشد، پیش‌بینی کارخانجات صنایع تبدیلی این محصولات جدید نیز در این مناطق و قطب‌های تولیدی لحاظ می‌شود.

معاون صنایع تبدیلی و غذایی مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی ادامه داد: متناسب با برنامه‌های سایر معاونت‌ها (زراعت، باغبانی، دام و ...) اگر قرار باشد جایگزینی در تنوع محصول و یا تغییر در سطح کشت وجود داشته باشد، متناسب با تغییرات باید حوزه صنایع تبدیلی و غذایی، خود را با این تغییرات منطبق کند.

او اضافه کرد: تسهیل صدور مجوزهای کارخانجات صنایع تبدیلی نیز از جمله برنامه‌ها و رویکردهایی است که به توسعه این صنایع و کمک به حلقه‌‌های اصلی زنجیره ارزش کمک کند.

اسدالهی گفت: در سیاست‌های توسعه گلخانه‌ای مباحث مدیریتی آب مطرح می‌شود، با توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای می‌توانیم در کنار این شهرک‌ها، شهرک‌های صنایع غذایی را احداث کنیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار