یک‌هزار و ۶۰۰ کیلوگرم کالباس فاسد و آلوده به کپک از یک واحد تولیدی در قم کشف و معدوم سازی شد.

هدی ابوالحسنی، معاون غذا و دارو به همراه مدیر حوزه فرآورده‌های خوراکی آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی قم در راستای تشدید نظارت از واحد‌های فرآورده‌های گوشتی طی بازدید از یک کارخانه تولید سوسیس و کالباس واقع در شهرک شکوهیه دستور امحای مواد اولیه ناسالم و پیگیری جهت پلمب این کارخانه را صادر کرد.

در این بازدید  یک هزار و ۶۰۰ کیلوگرم کالباس فاسد شده و آلوده به کپک ماکروسکوپی و ۳۰۰ کیلوگرم ضایعات مرغ  کشف و معدوم شد.

شایان ذکر است این کارخانه در حال استفاده از مواد اولیه ناسالم در تولید سوسیس و کالباس و بسته‌بندی آن در فضای غیر بهداشتی بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار