۳۰ محصول فناورانه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تجاری سازی شد

سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در ۲ سال اخیر، ۳۰ محصول فناورانه با قابلیت عرضه در بازار در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تجاری و نمونه سازی شد.

محسن موهبتی سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ایجاد فرصت شغلی و توسعه محصولات فناورانه محور نیز از اقدامات مهم در این حوزه بوده است.

او با بیان این که این دانشگاه به لحاظ کیفی و استناد به مقالات، جایگاه شاخص و قابل توجهی در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور دارد افزود: یکی از مهم‌ترین وظایف و رسالت متولیان امر پژوهش، هدایت و جهت‌دهی تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی به سمت کاربردی شدن و در جهت حل مسائل کشور است که نقش بسزایی در توسعه علمی کشور داشته و موجب شده است تعداد دانشمندان پراستناد و یک درصد برتر جهان از این دانشگاه به ۲۳ نفر افزایش یابند.

سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به دیگر اقدامات این دانشگاه ادامه داد: تداوم و توسعه فعالیت‌های مرتبط با سلول‌های بنیادی، تاسیس پژوهشکده‌های علوم پایه، علوم بالینی، علوم دارویی و مرکز یونسکو، برنامه‌ریزی برای توسعه فضای پارک علم و فناوری سلامت با انتقال مراکز تحقیقاتی و واحدهای پژوهشی به ساختمان پژوهشگاه و فعالیت مجدد بانک چشم پس از رکود ناشی از همه‌گیری بیماری کرونا از دیگر اقدامات است.

موهبتی بیان کرد: در حوزه فعالیت های فناورانه نیز می توان به انعقاد ۱۲ قرارداد ارتباط با صنعت و پیش بینی جذب درآمد حدود پنج میلیارد ریال، حمایت از طرح‌های تولیدی فناورانه اعضای هیأت علمی برای نمونه‌سازی محصول به مبلغ هزار میلیون ریال، تجاری‌سازی محصولات در حوزه سلامت از طریق صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری سلامت ثامن به مبلغ حدود ۵۰ میلیارد ریال اشاره کرد.

او تصریح کرد: همچنین کمیتـه تحقیقـات دانشجـویی دانشگـاه موفق به کسب رتبه برتر کشوری در نخستین جشنواره پژوهش و فناوری کمیته‌های تحقیقات دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در بخش حقوقی در بین دانشگاه‌های تیپ یک شده است و توانسته نشان پنج ستاره را از وزارتخانه دریافت کند و یکی از چهار دانشگاهی بوده که موفق به دریافت این نشان شده و در ردیف برترین‌های کشور قرار گرفته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار